BTC USD 54,339.2 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Percuma PLR Minisite dan Pay Perlead Terbaru RM0.35

shamz1311

Fun Poster
Messages
454
Joined
Mar 11, 2008
Messages
454
Reaction score
0
Points
10
Minisite adalah laman web yang mengandungi 1 halaman utama sahaja. Ia tidak memerlukan sejumlah halaman kerana dengan 1 halaman utama inilah yang bakal menentukan sama ada anda berkemampuan untuk menjana keuntungan ataupun tidak.

Mengapa 1 halaman utama sahaja? Ini disebabkan kita sebagai pemilik laman minisite mahukan pelawat memberikan perhatian yang sepenuhnya terhadap perkara yang ingin kita sampaikan. Kita tidak mahu mereka terganggu dengan lain – lain perkara selain daripada apa yang ingin kita sampaikan.

Inilah kekuatan yang ada pada minisite dalam aktiviti pemasaran yang dijalankan. Anda tidak perlu pening kepala untuk membina sejumlah halaman kerana cukup 1 halaman sahaja ia bakal memberikan pulangan yang lumayan kepada anda.

Pendek kata, penggunaan minisite yang cukup mudah dan terbukti berkesan dalam pemasaran internet adalah pilihan yang terbaik untuk anda mula memasarkan produk atau perkhidmatan anda di internet.

Anda tidak memerlukan kos yang besar untuk membinanya… Anda tidak memerlukan perisian atau peralatan yang canggih untuk menghasilkan minisite yang menguntungkan… Apa yang perlu anda miliki adalah kemahiran untuk membinanya…

Di sini saya ada satu tawaran PLR Minisite untuk anda dapatkannya secara PERCUMA sahaja:

DAN PAY PER LEAD RM0.35 SETIAP REFERAL

http://minisitepercuma.shamxo.com


JOM BUAT DUIT TANPA MODAL
 

CG Sponsors
Top
Log in Register