Perbincangan mengenai LOT

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,166
Reaction score
5
Points
25
untuk trader baru digalakkan mencuba akaun cent pada broker yang saya wakilkan . dan boleh claim rebate juga
betul tu seeloknya guna dahulu akaun cents untuk belajar pengurusan kewangan dengan betul, modal pun boleh sedikit dahulu
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,041
Reaction score
824
Points
566
betul tu seeloknya guna dahulu akaun cents untuk belajar pengurusan kewangan dengan betul, modal pun boleh sedikit dahulu
Akaun cents setiap broker ada nama nama dia sendiri .. jika broker yang saya wakilkan memang dipanggil akaun cents dan masih boleh dpt rebate pips tapi jumlah terkumpul .
 

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,398
Reaction score
241
Points
123
Akaun cents setiap broker ada nama nama dia sendiri .. jika broker yang saya wakilkan memang dipanggil akaun cents dan masih boleh dpt rebate pips tapi jumlah terkumpul .
kalau akaun cent, di instaforex ni la antara paling rendah sekali lot size nya sebab standard sini pun mmg dah kecil kan
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,041
Reaction score
824
Points
566
kalau akaun cent, di instaforex ni la antara paling rendah sekali lot size nya sebab standard sini pun mmg dah kecil kan
ya tuan, 0.1 lot bersamaan dengan 1 cent usd . sesuai untuk trader yang nak berdagang robot atau newbie trader belajar berdagang di pasaran live.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register