perasan tak

CG Sponsors




rezonk

Fun Poster
Joined
Jun 29, 2006
Messages
325
Reaction score
1
Points
15
salam semua saja bukak thread ni
sapa yang duduk area kl perasan tak cuaca hari ini
siang tadi panas sangat malam ni pulak angin cukup
kuat.harap tak ada apa yang berlaku.amin
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
kat sini........
mendung.........hujan.........mendung........hujan.........
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
dah beberapa hari dah camni...

tp ptg td...mendung gak la kat cheras ni
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
salam semua saja bukak thread ni
sapa yang duduk area kl perasan tak cuaca hari ini
siang tadi panas sangat malam ni pulak angin cukup
kuat.harap tak ada apa yang berlaku.amin
nak kiamat dah kot :D:D

manusia skang hanye berlumba2 mengejar keduniaan
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,017
Reaction score
119
Points
123
kat melaka pun berangin2..kuat la tu..cam kat tepi laut je..memang sedap tidur:D
 

eizza115

Active+ Member
Joined
Feb 13, 2008
Messages
2,688
Reaction score
0
Points
20
bulan mlm ni besa gile...
kuning je..
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
biasa bulan kaler apa ?
 

Cayiema

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
yup.. dari pagi sampai skrang (malam) angin kuat..

p/s: cheras.. :">
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
kat penang pn same ni...
sebijik cm tuan tanah nye situasi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register