To Sell Peralatan Gymnasium Power Rider RM100

CG Sponsors




REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Salam Kawan2

Aku ada nak jual seketul alat senaman "Power Rider"

Harga RM100 jer

Minat boleh call 0166059088 atau PM aku k.

Self collect di teratak aku ya....

Ini gambarnya:



 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
kalau siap pos brape ni??
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,268
Reaction score
526
Points
176
macam mana nak pakai benda ni eh? :d
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Pokdin: Nak pos ke mana ya?
Izan: Yang basikal punya pun ada...harga lebih kurang macam ni jugak
Moneymaker: Senang je nak guna benda ni bro...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register