Penyokong PAS London buat video balik kampung undi Pakatan

CG Sponsors




usahOne

Super Active Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,192
Reaction score
11
Points
65
http://youtu.be/Q_z4xfLYV_8


(Video balik kampung dari penyokong PAS di London)


LONDON: Para penyokong PAS di United Kingdom dan Ireland berjanji akan pulang ke tanah air bagi mengundi Pakatan Rakyat dalam pilihan raya ini.

Dengan berlindung di bawah PrCukeire Productions, mereka mengeluarkan satu video klip yang sangat menarik.

Ia dibuat dengan berlatarbelakangkan Stadium bolasepak Mancester United dan gambar-gambar tentang kegemilangan kelab bola sepak Britain itu.

"Kami warga Malaysia di United Kongdom menyeru para perantau untuk balik mengundi.

"Kepada yang berada di tanahair, mengundilah dengan bijak," kata Dr Jupri Bade, Presiden PAS Representative Council of UK & Ireland dalam video itu.

Mengikut SPR, rakyat Malaysia di luar negara boleh mendaftarkan diri mereka untuk membolehkan mereka mengundi awal.

30 April telah ditetapkan sebagai hari mengundi awal dalam pilihan raya umum ke 13 ini.

Di samping rakyat di luar negara, SPR menetapkan polis, tentera, wartawan dan petugas SPR boleh mengundi awal.


slamat pulang ke tanah air dan buatlah pilihan terbaik,tgk klip terasa mcm nak raya plak
 
Last edited:
Sponsored Post

zaidiomar

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
666
Reaction score
1
Points
15
Video aje ape guna kalau tak balik. Tengok penyokong BN senua balik untuk mengundi. tak payah video pun.
 

aizaf

Active Member
Joined
Oct 17, 2007
Messages
2,293
Reaction score
0
Points
20
balik jgn tak balik......
 

raywanji

Active Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
1,252
Reaction score
0
Points
20
ape kaitan Man U ngan PAS?red devil lak tu..kihkih..
 

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
510
Points
161
Video aje ape guna kalau tak balik. Tengok penyokong BN senua balik untuk mengundi. tak payah video pun.
Penyokong bn xbyk kt luo negara..semua dok kampung2 yg bace utusex dgn tgk tv3 suku je..org2 pr semua dr lawyer ulama..tgl mat rempit dgn samseng kampung dusun je dlm umno..:eek::eek:
 

limyh

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2013
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
tak kira bertapa jauh anda, baliklah undi, mungkin berasa letih, malas, tiket bus/kapal terbang yg mahal, sibuk, tapi baliklah mengundi, masa depan negara, masa depan kita berada kat tangan kita sendiri. Baliklah~
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,885
Reaction score
330
Points
141
thorrrbaeekkkkkk....old trafford...:D
 

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
Video aje ape guna kalau tak balik. Tengok penyokong BN senua balik untuk mengundi. tak payah video pun.
berapa ketul sangat la org yg duk luar negara tu penyokong bn :eek:
org yg duk luar negara tu dah merasa dah pengalaman tukar gov kat sana.
xdak huruhara pun.
makin maju ada.
tu pasal yg duk luar negara yg bijak2 semua nak negara ni pun tukar :D
 

7crew

Active Member
Joined
Aug 23, 2010
Messages
2,291
Reaction score
78
Points
30
hidup2 hidup PAS! hidup2 hidup PR! hidup2 hidup MU! terbaekk...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register