[penyokong] dR rozmey vs ACK ac mizal

CG Sponsors




Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,283
Reaction score
21,164
Points
1,671
dRR tetap menjadi pojaan hatiku
 

gnomefan

Active Member
Joined
Mar 7, 2008
Messages
1,456
Reaction score
2
Points
25
i vote for rozmey.. sbb rambut die lagi menarik dari ac...
 

MASTER ZEKAMAN

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,231
Reaction score
51
Points
30
tak der org ke yg nak photoshop gabungkan muka AC dan DRR nih....kahkahkah
 

hunTer

Active Member
Joined
Jul 26, 2008
Messages
1,850
Reaction score
135
Points
33
rambut cendawan hehehehe....
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
nak vote camne ..buat la poll TT...hehehe... :D
 

PerawanTampan

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2010
Messages
671
Reaction score
41
Points
20
Poll tak best sebab tak tau sape yang vote dan sokong...
kalau camni senang skit nak tau sape2 jer yang sokong:D
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
Poll tak best sebab tak tau sape yang vote dan sokong...
kalau camni senang skit nak tau sape2 jer yang sokong:D
aikk..kan ke bleh buat result poll tu kita bleh tengok sape yg vote ....

p/s:ak xtau nk wat camne ...hehehe...tp memang boleh la ...
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
ape tujuan nak sokong dorang ni?
ade pertandingan jejaka tampan ke? :p
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
aku sokong abatar tt...........
 
Sponsored Post
Top
Log in Register