Penyelesaian bila AdBlock Plus gagal buang pop-up ads.

Recommended Brokers


Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,282
Reaction score
190
Points
78
Salam guys.

AKu pakai Chrome.
Install AdBlock Plus.
Tapi bila buka website masih kena attack popup ads.

Ada penyelesaian tak?

Huhuhu
:'(

 
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,785
Reaction score
1,537
Points
191
Biasa kena masa nak tengok streaming lumba kereta/motor.

Sampai sudah tak tahu camana nak selesaikan.

Harap² ada otai leh bantu.
 

mocet

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 10, 2014
Messages
1,714
Reaction score
59
Points
40
guna adblock ngan adblock plus.
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,824
Reaction score
570
Points
161
Adblock dan Ad Block Plus/Pro dah tak berguna kerana sudah dijual kepada syarikat komersil.

Mereka akan membenarkan banyak iklan mengarut ini jika pengiklan sanggup bayar yuran tertentu.

Ini adalah kerana motif utama mereka adalah keuntungan dan bukan menyekat iklan bagi pihak pengguna.

Alternatif terbaik buat masa sekarang adalah Adremover... selagi mereka belum komersil.

Cara terbaik adalah gunakan noscript dan cuba sekat javascript pengiklan satu persatu.

Cara lebih rumit adalah dengan menggunakan proxy sendiri.
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,282
Reaction score
190
Points
78
Adblock dan Ad Block Plus/Pro dah tak berguna kerana sudah dijual kepada syarikat komersil.

Mereka akan membenarkan banyak iklan mengarut ini jika pengiklan sanggup bayar yuran tertentu.

Ini adalah kerana motif utama mereka adalah keuntungan dan bukan menyekat iklan bagi pihak pengguna.

Alternatif terbaik buat masa sekarang adalah Adremover... selagi mereka belum komersil.

Cara terbaik adalah gunakan noscript dan cuba sekat javascript pengiklan satu persatu.

Cara lebih rumit adalah dengan menggunakan proxy sendiri.
Adremover extension chrome jgk?
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,282
Reaction score
190
Points
78
Biasa kena masa nak tengok streaming lumba kereta/motor.

Sampai sudah tak tahu camana nak selesaikan.

Harap² ada otai leh bantu.
Sy jarang stream.
Selalu dlod je.
Tu pun makin lama makin nyampah huuu
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,529
Reaction score
419
Points
81
pergi downaload software zonealarm
 
Sponsored Post
Top
Log in Register