BTC USD 22,943.4 Gold USD 1,930.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Penyediaan Cukai Untuk Individu

halim74

Freshie
Messages
6
Joined
Jul 27, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
As salam warga carigold,

Saya menawarkan perkhidmatan dari proses pendaftaran sehingga ke pada pengemukaan Borang ke pejabat LHDN.Saya berpengalaman lebih dari 10 tahun di dalam urusan percukaian dan perakaunan.Bagi pemilik enterprise,berniaga sendiri atau agen agen MLM (specialist Hai O) yang belum melaporkan atau belum mempunyai fail cukai tapi telah layak di kenakan cukai,anda mungkin akan di buru oleh LHDN.Bukan nak menakutkan tapi itu lah kenyataan.

Caj saya adalah berpatutuan kerana saya melakukan ini secara freelance.Tiada pekerja dan overhead lain.Saya berurusan terus dengan anda.

Sekarang untuk berurusan dengan bank bank untuk pinjaman perumahan atau pinjaman perlukan bukti tambahan seperti Borang B atau pengesahan dari LHDN.

Untuk mendapatkan khidmat rundingan atau segala pertanyaan,hubungi saya di talian/whatsupp 019-285 0894 atau email saya di [email protected]

Ayuh bertindak cepat,jangan tunggu sehingga pegawai LHDN datang melawat anda......
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,506
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,506
Reaction score
125
Points
123
tolong pahamkan sy, sy ni tak penah bayar. ada gak dia sampai. nak membayar n cmana brapa byk kene byr pun xtau. dlu masa ada kje tetap lain le cite. skrg xda keja tetap cmana nk byr. sy mmg xtau pape psl benda ni. tlg pm sket

xpnah bayar nak bayar buat ape tuan.. bukan dia ade bukak fail pun..
 

hafyz1984

Active+ Member
Messages
4,790
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
As salam warga carigold,

Saya menawarkan perkhidmatan dari proses pendaftaran sehingga ke pada pengemukaan Borang ke pejabat LHDN.Saya berpengalaman lebih dari 10 tahun di dalam urusan percukaian dan perakaunan.Bagi pemilik enterprise,berniaga sendiri atau agen agen MLM (specialist Hai O) yang belum melaporkan atau belum mempunyai fail cukai tapi telah layak di kenakan cukai,anda mungkin akan di buru oleh LHDN.Bukan nak menakutkan tapi itu lah kenyataan.

Caj saya adalah berpatutuan kerana saya melakukan ini secara freelance.Tiada pekerja dan overhead lain.Saya berurusan terus dengan anda.

Sekarang untuk berurusan dengan bank bank untuk pinjaman perumahan atau pinjaman perlukan bukti tambahan seperti Borang B atau pengesahan dari LHDN.

Untuk mendapatkan khidmat rundingan atau segala pertanyaan,hubungi saya di talian/whatsupp 019-285 0894 atau email saya di [email protected]

Ayuh bertindak cepat,jangan tunggu sehingga pegawai LHDN datang melawat anda......

Kalau kau bukak thread nie bulan Feb lepas, memang aku mintak servis kau...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register