Penulisan Resume Baru & Promo

Recommended Brokers


cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,878
Reaction score
1,039
Points
191


Anda dah PENAT pergi banyak interview tapi tak dapat satu keje pun?

TAKUT di buang kerja dengan keadaan ekonomi sekarang?

Sering rasa MALU dengan saudara mara, kawan sekolah dengan pekerjaan dan ekonomi anda sekarang?

Nak cari kerja baru, tapi 'tak CONFIDENT' dengan resume sekarang

Anda rasa NERVOUS nak attend interview?

Apply keje online tapi TAK DAPAT SATU INTERVIEW PUN?

Dapatkan Penulisan Resume Baru secara Profesional dan Konsultansi Persediaan Interview bagi menyelesaikan kemelut kerjaya anda dengan efektif SEGERA!!


Assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh & salam ceria warga CG semua.
Di sini ada penyediakan perkhidmatankonsultansi persediaan temuduga dalam membantu anda menjawab soalan temuduga, perancangan sebelum hadiri temuduga dan sebarang khidmat nasihat dalam career progression anda.




Saya Dilah, menyediakan perkhidmatan konsultansi persediaan temuduga secara face to face dan lain-lain lagi:

  • Konsultansi Persediaan Temuduga
  • Resume Writing (Saya tulis resume baru untuk anda)
  • LinkedIn Profile Grooming
  • Numerology Report






Berpengalaman di bidang Human Resource di Malaysia dan Singapura dan saya juga adalah kaunselor Klinik Resume di Career Fair 2011 dan 2012.Selain itu antara pelanggan saya adalah syarikat-syarikat Government Link Company (GLC),syarikat oil & gas yg tersenarai di Forbes Top 500 Worldwide Company dan syarikat-syarikat di Malaysia dan Singapura.

InsyaaAllah dengan pengalaman yang ada saya akan membantu untuk menaikkan potensi anda dalam dunia kerjaya.

Alhamdulillah, Feedback dari dari warga CG:

Servis terbaik dr TT..TT ejas aku nye resume hari tu.. Letak ayat power ..pemanis perasa sume.. Memang 5 bintang la aku bagi..

Last aku g interview berbekalkan resume yg TT buat.. Aku dapat keje bru .. Gaji double dr previous job..
Merasa gak gaji 5 angka.. Hehe.. Tq TT..
Srvice yg sgt bagus dn berguna kpd saya d saat sy benar2 memerlukan kerja.
Kerana resume yg mantap, sy d panggil interview dgn 4 buah bank dn sebuah auditor firm yg mantap wpun sblm ni payah nk dpat pnggilan sebegitu..
Terima kasih cik dylla. Berkat bantuan cik dylla sy dh dpat job offer dgn rhb bank dn tadi pula dgn hsbc bank.alhamdulillah.
servis terbaik dari cik dila :)cgrock

step by step guide..resume rewriting yang sangat bagus!! :)cgrock

highly recommended to cgrian atau sesiapa sahaja diluar sana!!:)
salam cik dila
terima kasih bantuan dri cik dila
Resume yg power, tip2 apply kerja yg effektif,tip2 temuduga yg berkesan
alhamdulilah,mudah dpt interview dan ad yg dh dpt offer
:)
servis yang terbaik dari cik dilla..dari grooming interview sampailah buat resume yang baru untuk aku..Alhamdulillah, berbaloi jugak.. sekarang dah dapat kerja baru..aku recommend utk warga cg..apply jer ilmu yang cik dilla ajar, insya-Allah berjaya...tq tt..:)cgrock:)cgrock
bump untuk tt sbb aku dh try. serius xdisangka2 dan kagum hasil kerja tt
terima kasih tt, sangat cepat respon dan byk membantu!!
terbaik service cik dila sayang ni... :">
Well grooming :D
servis terbaik dari tt...
servis siap update kan profile kat jobstreet tu.. tqvm tt
Anda bila lagi?



Hubungi saya segera di : www.wasap.my/0126279073/sayanaktulisresumebaru 012 6279073 (Dyla)([email protected] whatapps)0126279073
email : [email protected]
729769696
#6bulanwaranti
#interview
#resumewriting
 
Last edited:
Sponsored Post

cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,878
Reaction score
1,039
Points
191
List Service yang di sediakan:

  • Online @ Face to Face Interview Grooming RM2790
  • LinkedIn Profile Grooming RM290
  • Resume Writing (saya tulis resume baru anda) RM290
  • Numerology Report RM290

PROMOTION:
  • Online @ Face to Face Grooming + Resume Writing + FREE TOOLS untuk dapatkan lebih banyak interview (Saya tulis resume baru dan berikan konsultansi persediaan temuduga,tips-tips cara jawab soalan dan lain-lain) RM360 Sahaja(NORMAL PRICE RM490)(Untuk 27 pelanggan pertama)
  • Resume Baru + FREE TOOLS untuk dapatkan lebih banyak interview (Saya tulis resume baru) RM240 Sahaja (NORMAL PRICE RM290) (untuk 27 customer pertama)
  • Bonus untuk pakej Resume Writing & Interview Grooming:Tips untuk nego gaji (salary negotiation) ketika temuduga dan doa sebelum temuduga (untuk muslimin & muslimah) FREE
    :)cgrock :)cgrock


Whatsapp saya Dyla:0126279073 atau tekan link ini:
http://www.wasap.my/60126279073/SayaNakTulisResumeBaru atau email segera ke [email protected]
Sms @ Whatsapp: 012 6279073​
 
Last edited:

senyum

Permanently Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
25
HIGHLY RECOMMENDED! Jgn skeptikal n jadi orang biasa. Jgn lupe hal-hal mcm grooming n guide utk intetview mcm kat atas ni penting.

Kau xreti n x berpengalaman utk pegang jawatan yg kau apply pun, insyaAllah point2 diatas tu membantu utk mencerahkan peluang utk dpt keje. Ikhtiar la, mcm perubatan tradisional dll. Kite ikhtiar.

Klau gaya ckp org respek, sng2 je dpt keje. Graduan keje nak komplen je xdpt keje, padahal sengal ubi kayu gi interview malu2 mcm la tukang interview nak ngorat. Mengada2. Takut2. Ini sume plg aku xsuke bile interview org. Aku rejek awl2. Pandai la cmana pn. Confidence xda, sorry sy xmau. Haahahahaha

Keep it up TT.

SORRY berceramah plak.
 

cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,878
Reaction score
1,039
Points
191
HIGHLY RECOMMENDED! Jgn skeptikal n jadi orang biasa. Jgn lupe hal-hal mcm grooming n guide utk intetview mcm kat atas ni penting.

Kau xreti n x berpengalaman utk pegang jawatan yg kau apply pun, insyaAllah point2 diatas tu membantu utk mencerahkan peluang utk dpt keje. Ikhtiar la, mcm perubatan tradisional dll. Kite ikhtiar.

Klau gaya ckp org respek, sng2 je dpt keje. Graduan keje nak komplen je xdpt keje, padahal sengal ubi kayu gi interview malu2 mcm la tukang interview nak ngorat. Mengada2. Takut2. Ini sume plg aku xsuke bile interview org. Aku rejek awl2. Pandai la cmana pn. Confidence xda, sorry sy xmau. Haahahahaha

Keep it up TT.

SORRY berceramah plak.
Xpe bro...
Thanks bg your point of view...
Bagi saya semua orang ade kelebihan dan skills tersendiri,
Cume perlukan guidance untuk serlahkan kelebihan yang ade...
 

besickers

Fun Poster
Joined
May 16, 2010
Messages
645
Reaction score
4
Points
15
intervie Parking nanti lah kalau nak cari kerja. untuk interview.
 

cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,878
Reaction score
1,039
Points
191
intervie Parking nanti lah kalau nak cari kerja. untuk interview.
:)cgrock
Kalau nak prepare awal pun ok sebab tengah cun tu promosi untuk 10 pelanggan pertama.
 

cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,878
Reaction score
1,039
Points
191
Bump untuk pagi Sabtu

:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register