Penternakan Lintah

CG Sponsors




hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
salam, aku tak tau lah kalau dah ade thread ni, aku minat nak wat penternakan ni, dan kalau leh aku nak start secepat mungkin, dan aku ingin meminta bantuan abg2 dan akak2 yang kalau dah ade terjerumus dalam lembah penternakan lintah ni.....bantuan dari segi

benih kat ne,
nak jage camne,
selain belut apa makanannye,
market cun tak,
dan ade lagi soalan yang aku tak ingat,,,

jeng jeng jeng...
 
Sponsored Post

cikpyan

Active Member
Joined
Sep 16, 2007
Messages
2,257
Reaction score
32
Points
35
elo beb,

la ingatkan nak wat secara offline jer ... x mo bising2x ... ruper2xnyer dionlinekan gaks ... x per ar ... layannn zasss
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,871
Reaction score
44
Points
125
lintah ni bagus
lintah ni ajer bleh gantikan medical equipment yang harga berjuta-juta..
bagus untuk treatment..
ari tu aku ada terbaca pasal sorg mamat ni ternak lintah.. ada la cara-cara dia bgtau camna nak jaga la semua la.. tapi tak ingat la pulak kat mana aku baca :p
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
ternak cengkerik plak..
jual buat umpan...hehehhe...
ternak lintah nih..mcm senang jerk nak jaga..
sebab senang lah bro saya nak try, ade yang bela dalam umah pun, dalam akuarium... tu yang nak try wat ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register