Penjenamaan semula CG Supporter di forum upgrade terbaru

CG Sponsors




Sponsored Post

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,049
Reaction score
46
Points
135
ok la tu, perubahan dan penambahbaikan ni perlu untuk stay relevan dengan zaman media social sekarang ni,
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,690
Reaction score
899
Points
166
eh xenforo.. bukan guna vbuleetin lagi ke ??

Patut mcm kenal

gerenti senang masuk search engine.. vb tu dah lapuk :D
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,112
Reaction score
71
Points
1,020
kalau table avatar username, logo2 dok kat atas posting leh dapat size besar .. hehe
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,064
Reaction score
8,937
Points
2,226
kalau table avatar username, logo2 dok kat atas posting leh dapat size besar .. hehe
Caner tu bam 0virus
Cadangan atau info ni
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,188
Reaction score
1,533
Points
596
boss bleh bagi gambar untuk cg supporter lagi besar

dan leh letak ruang iklan di sebelah kanan gambar

bagi nampak beza cg supporter dengan yang lain
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,064
Reaction score
8,937
Points
2,226
boss bleh bagi gambar untuk cg supporter lagi besar

dan leh letak ruang iklan di sebelah kanan gambar

bagi nampak beza cg supporter dengan yang lain
boleh mintak tuan @Dann pertimbangkan jugak cadangan ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register