BTC USD 50,907.1 Gold USD 1,779.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Penjawat awam wajib ambil vaksin sebelum 1 November

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,128
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,128
Reaction score
16,622
Points
2,376
tn TXT, utk penjawat awam, dah keluar pekeliling

Pekeliling dah keluar
Maknanya mereka yang tidak berbuat demikian
Mungkin akan kehilangan pekerjaan sekarang
 
Sponsored Post

yussv

Active+ Member
Messages
4,232
Paid Membership
Top Poster #5
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,232
Reaction score
660
Points
81
Saya memang pakai function tu sejak CG upgrade version
Sebelum tu memang attach file je
Kwn baru muncul dari gua.. bukak2 cg dah lain.. 😅 tp rase nye version ni lebih teratur dan mudah fhm
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Messages
95,538
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
95,538
Reaction score
15,447
Points
1,906
Pekeliling dah keluar
Maknanya mereka yang tidak berbuat demikian
Mungkin akan kehilangan pekerjaan sekarang
aah tn TXT atau dikenakan tindakan disiplin
 

suchizare

Freshie
Messages
4
Joined
Jun 23, 2021
Messages
4
Reaction score
3
Points
8
Lepas ini penjawat awam yang tak nak amik booster doss akan di kenakan tindakan pulak.Lepas tu penjawat awam yang tak nak amik doss keempat dan kelima dan keenam dan ketujuh dan kelapan akan dikenakan tindakan juga. Selamat bertugas kepada penjawat awam.
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Messages
95,538
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
95,538
Reaction score
15,447
Points
1,906
Lepas ini penjawat awam yang tak nak amik booster doss akan di kenakan tindakan pulak.Lepas tu penjawat awam yang tak nak amik doss keempat dan kelima dan keenam dan ketujuh dan kelapan akan dikenakan tindakan juga. Selamat bertugas kepada penjawat awam.
at least penjawat awam yg taknak booster/dos ketiga tu dah ambik dos pertama dan kedua.

syarat yg diberitahu oleh pekeliling adalah dos pertama dan dos kedua perlu disempurnakan terlebih dahulu oleh penjawat awam
selesaikan yg dos pertama dan dos kedua ni terlebih dahulu

usah pergi jauh pada dos ketiga keempat kelima dan seterusnya
pekeliling sebut, dos pertama dan kedua diselesaikan terlebih dahulu.


once dah ambik dos pertama dan kedua, tu dah dipanggil mengambil dos vaksin lengkap
 

cariemas100

Active Member
Messages
1,229
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,229
Reaction score
398
Points
41
Pekeliling dah keluar
Maknanya mereka yang tidak berbuat demikian
Mungkin akan kehilangan pekerjaan sekarang
alhamdulillah,

masa untuk ajar mereka2 yg membuat kerosakkan
 

cariemas100

Active Member
Messages
1,229
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,229
Reaction score
398
Points
41
Lepas ini penjawat awam yang tak nak amik booster doss akan di kenakan tindakan pulak.Lepas tu penjawat awam yang tak nak amik doss keempat dan kelima dan keenam dan ketujuh dan kelapan akan dikenakan tindakan juga. Selamat bertugas kepada penjawat awam.
tak nak amik, boleh berhenti.

tiada paksaan.
 

cariemas100

Active Member
Messages
1,229
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,229
Reaction score
398
Points
41
Penjawat awam dikehendaki mengambil vaksin 2 dos dan menunjukkan sijil digital vaksinasi kepada Ketua Jabatan.
Kegagalan berbuat demikian, blh menyebabkan tindakan tatatertib atau ditamatkan perkhidmatan.

Terus saya teringat kepada cikgu-cikgu yang tegar menentang vaksin. Apa khabar mereka agaknya


lawan tetap lawan cikgu.

jgn mengalah.

apa takde telur ke mengalah. prinsip mana prinsip???
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,232
Paid Membership
Top Poster #5
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,232
Reaction score
660
Points
81
Lepas ini penjawat awam yang tak nak amik booster doss akan di kenakan tindakan pulak.Lepas tu penjawat awam yang tak nak amik doss keempat dan kelima dan keenam dan ketujuh dan kelapan akan dikenakan tindakan juga. Selamat bertugas kepada penjawat awam.
xyah fikir kedepan sgt..lengkapkn 2 dos dulu.. kalau 2 dos dah ade kire ok dah tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register