BTC USD 50,660.5 Gold USD 1,781.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Penjawat awam wajib ambil vaksin sebelum 1 November

konaLeper

Fun Poster
Messages
757
Joined
Dec 22, 2016
Messages
757
Reaction score
524
Points
71
Kena hati2...
MP EU dah bunyi suara.
Big Pharma menang, vaksin pusher selamat.
vaxx dan unvaxx akan jadi "you will own nothing but you will be happy".
MP EU menang, nuremberg 2.0 menanti.


Aku hanya bagi nasihat untuk melepaskan diri dari bersalah kepada Tuhan.
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,132
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,132
Reaction score
16,624
Points
2,376
VAKSIN COVID-19 | Tindakan Tatatertib Ke Atas Penjawat Awam - KSN

Semua penjawat awam wajib melengkapkan suntikan vaksin COVID-19 sebelum 1 November ini, sebagaimana yang tertakluk dalam pekeliling yang dikeluarkan oleh Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA).

 

g-man

Super Active Member
Messages
6,102
Joined
Jan 16, 2011
Messages
6,102
Reaction score
978
Points
121
VAKSIN COVID-19 | Tindakan Tatatertib Ke Atas Penjawat Awam - KSN

Semua penjawat awam wajib melengkapkan suntikan vaksin COVID-19 sebelum 1 November ini, sebagaimana yang tertakluk dalam pekeliling yang dikeluarkan oleh Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA).

Mesti lengkap sebelum 1 November...bermaksud?...kalau 30 November baru terfikir nk vaksin...adakah sudah terlambat...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,132
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,132
Reaction score
16,624
Points
2,376
Mesti lengkap sebelum 1 November...bermaksud?...kalau 30 November baru terfikir nk vaksin...adakah sudah terlambat...

Ikutkan kenyataan tu
Kena lengkapkan 2 dos vaksin sblm 1 November
Kalau baru start hari ni
Confirm dah lebih 1 November untuk lengkap 2 dos
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,232
Paid Membership
Top Poster #5
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,232
Reaction score
660
Points
81
K
Mesti lengkap sebelum 1 November...bermaksud?...kalau 30 November baru terfikir nk vaksin...adakah sudah terlambat...
Kalau ikut dlm pekeliling tu mmg dah lmbt dan bole dikenakn tindakan.. kwn rase waktu keluar pekeliling ni, rmai yg x vaksin akn vaksin sbb syg keje..dan kalau x lengkap 2 dos waktu 1nov tu, mgkin dimaafkn dgn syarat kena lengkapkn dos 2..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,132
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,132
Reaction score
16,624
Points
2,376
PENJAWAT AWAM | Enggan Terima Vaksin Beri Imej Negatif

Keengganan penjawat awam untuk mendaftar bagi mendapatkan suntikan vaksin COVID-19 menggambarkan imej negatif kumpulan itu secara keseluruhan.

 

amsyarfazrullah

Fun Poster
Messages
364
Joined
Nov 21, 2016
Messages
364
Reaction score
54
Points
20
Kena hati2...
MP EU dah bunyi suara.
Big Pharma menang, vaksin pusher selamat.
vaxx dan unvaxx akan jadi "you will own nothing but you will be happy".
MP EU menang, nuremberg 2.0 menanti.


Aku hanya bagi nasihat untuk melepaskan diri dari bersalah kepada Tuhan.
Sembang. Ada ke penjawat awam yang nak melawan? Sembang dalam forum je la.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register