BTC USD 22,781.6 Gold USD 1,923.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Penjagaan Rambut menghitamkan uban-free gift T-shirt Polo

1beautyhealthy

Freshie
Messages
3
Joined
Dec 3, 2009
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
BELI 2 PACKET DAPAT FREE GIFT T-SHIRT POLO MENAWAN WANITA
* PERCUMA Glove Getah untuk penggunaan shampoo rambut untuk setiap packet.

NONI BLACK HAIR MAGIC mengandungi herba berkhasiat seperti Buah Noni ( Mengkudu), Ginseng asli, Ganoderma Lucidum yang memberikan nutrisi pada rambut dan kesihatan rambut yang maksimum. Dengan kombinasi pelbagai khasiat buah-buahan, amino acid, ZPT, collagen dan lain-lain.

NONI BLACK HAIR MAGIC sangat berkesan untuk memulihkan rambut anda agar menjadi hitam berkilat. Ia juga dapat mengatasi masalah kelemumur, gatal kulit kepala, memberi kekuatan kepada akar rambut agar dapat mengatasi masalah keguguran rambut.

NONI BLACK HAIR MAGIC adalah selamat dan sihat. Formula saintifik tanpa bahan kimia tidak akan merosakkan rambut serta mengekalkan rambut agar hitam dan sihat.

NONI BLACK HAIR MAGIC ini sangat baik untuk anda yang mengalami masalah uban. Hanya dengan cucian selama 7-10 minit, rambut akan terus hitam.

INSYAALLAH, dengan penggunaan berterusan sebanyak 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin yang akan menumbuhkan rambut baru yang hitam. Terbukti 6 kali lebih baik daripada produk hitam rambut di pasaran.

MEMPUNYAI SIJIL HALAL IFANCA (ISLAMIC FOOD AND NUTRITION COUNCIL OF AMERICA)

Dapatkannya sekarang di:

http://www.onebeautyhealthy.com/info-sihat/7-kecantikan/18-ubat-rawatan-rambut-noni
 

CG Sponsors
Top
Log in Register