BTC USD 48,052.6 Gold USD 1,753.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pengurangan interest hutang credit card& Ambil cash-DINNER BLH CASH ADVANCE NOW!

solution84

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
4,607
Reaction score
1
Points
25
Penyelesaian kepada beban hutang credit card yang tertunggak dengan penjimatan interest serendah 6% setahun.

> Konsep Easy Payment Installment dengan bank CC yang sama jaminan 100% approval**). Boleh juga membayar minimum payment dari monthly installment (jika perlu).

> Masa bayaran balik yang pelbagai i.e 12, 24, 36, 48 dan 60 bulan (bergantung kepada CC issuer).

> Masa pemprosesan yang cepat hanya perlu 30 minit ke 1 jam Sekiranya CC tiada masalah dengan bank issuer). No processing fee!

> Boleh juga mendapatkan CASH untuk persendirian, perniagaan atau pelaburan dengan interest sama seperti di atas!


Senarai Bank dan Tempoh Bayaran Balik :

RHB - 1 & 2 &3TAHUN
EON - 1, 2 & 3 TAHUN
MAYBANK - 1, 2 & 3 TAHUN
STD CHARTERED - 1 & 2 & 3TAHUN
AFFIN BANK - 1, 2 & 3 TAHUN
BANK ISLAM - 1 & 2 TAHUN
ALLIANCE BANK - 1, 2 & 3 TAHUN
CITIBANK - 12 BULAN & 24 BULAN
OCBC - 1, 2 & 3 TAHUN
HSBC - 1 & 2 TAHUN
CIMB - 1 ,20 BULAN & 30 bulan, 3 TAHUN
UOB - 1 TAHUN & 18 BULAN
AMBANK - 1 , 2 & 3&4 TAHUN
BSN - 2 TAHUN
PUBLIC BANK - 1 & 2 TAHUN
HONG LEONG - 1 & 2 TAHUN

Member-member kat Area di bawah yg berminat boleh hubungi sy:
1.CHERAS,KL,SUBANG,SHAH ALAM
2.PETALING JAYA
3.PUCHONG
4.JOHOR
5.MUAR
6.BATU PAHAT
7.IPOH
8.PENANG
9.SEREMBAN
10.KUANTAN
11.Sungai Petani
12.Kulim
13.Wangsa Maju

















** 100% approval is subject to the CC is active or temporary block only. Not applicable for those CC with Permanent Block or Cancelled.

Perbandingan bayaran interest antara bank-bank tempatan:

TAHUN 1 tahun 2 tahun 3 tahun
EPP 11% 16% 19%
BANK 18% 36% 54%

SAVE 7% 20% 35%
RM10K RM700 RM2000 RM3500

LIHAT! BERAPA BANYAK BOLEH DIJIMATKAN DENGAN RM10K!

Saya kini membayar CC dengan interest yang rendah. Anda bila lagi??

Untuk pertanyaan lanjut, hubungi saya:

HP: 019 2729455 BEN atau
E-mail: [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

solution84

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
4,607
Reaction score
1
Points
25
Ini aku kasi contoh calculation. Based on case basis, tengok pada bank credit card (utk option term payment dan %%), outstanding amount dan credit limit.

Card Bank – MAYBANK
Option untuk term (%%) available for this bank – 12mths (11%), 18mths (14%), 24mths(16%), 36mths(19%)

Katakan
Credit Limit = RM5000.00
Outstanding balance = RM2500.00
Amount for installment = RM4000.00 (Bergantung kepada berapa u nak ambil memandangkan had boleh pakai masih tinggi. Apepun tak boleh exceed credit limit)

Amount for settlement = RM2500.00
Formula = Amount for installment – Interest Upfront – Amount for settlement
= RM4000 – 19% – RM2500
= RM740 (Company akan bayar CASH pada anda)

So monthly installment = RM4000 / 36 = RM111.11 selama 36 bulan

Atau u boleh juga bayar kurang atau at least 5% dari RM111.11, dan bank akan kenakan charge dari monthly installment tidak dibayar = katakana u bayar RM50, jadi kena charge 1.5% x RM61.11 = RM0.91

Jadi boleh buat perbandingan dengan bayaran yg dibuat ikut normal interest 18% setahun sekarang. Plan ni beri kita flexibility utk manage balik credit card atau nak refresh balik track record yang tak cantik.
 

solution84

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
4,607
Reaction score
1
Points
25
Berita baik!!!sekarang sesiapa yang membuat epp dekat company saya...ada percuma praise slimming&beauty gift certificate berharga rm478
 
Last edited:

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Berita baik!!!sekarang sesiapa yang membuat epp dekat company saya...ada percuma praise slimming&beauty gift certificate berharga rm478

leh tlg jelas kn x ape bentuk gift tu. klu ade pic lg bagus.. menarik gak tuh.. free RM478.. sper x nk kn:)
 

solution84

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
4,607
Reaction score
1
Points
25
Pengurangan Credit card interest dan Ambil cash !Free 3Days 2Nigh Bali

Penyelesaian kepada beban hutang credit card yang tertunggak dengan penjimatan interest serendah 6% setahun.

> Konsep Easy Payment Installment dengan bank CC yang sama jaminan 100% approval**). Boleh juga membayar minimum payment dari monthly installment (jika perlu).

> Masa bayaran balik yang pelbagai i.e 12, 24, 36, 48 dan 60 bulan (bergantung kepada CC issuer).

> Masa pemprosesan yang cepat hanya perlu 30 minit ke 1 jam Sekiranya CC tiada masalah dengan bank issuer). No processing fee!

> Boleh juga mendapatkan CASH untuk persendirian, perniagaan atau pelaburan dengan interest sama seperti di atas!


** 100% approval is subject to the CC is active or temporary block only. Not applicable for those CC with Permanent Block or Cancelled.

Perbandingan bayaran interest antara bank-bank tempatan:

TAHUN 1 tahun 2 tahun 3 tahun
EPP 11% 16% 19%
BANK 18% 36% 54%

SAVE 7% 20% 35%
RM10K RM700 RM2000 RM3500

LIHAT! BERAPA BANYAK BOLEH DIJIMATKAN DENGAN RM10K!

Saya kini membayar CC dengan interest yang rendah. Anda bila lagi??

Untuk pertanyaan lanjut, hubungi saya:

HP: 019 2729455 BEN atau
E-mail: [email protected]
 
Last edited:

inspiron

Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
leh bg address kat melaka & muar ... jgn lupa agen kod ko ...

ko station yg mana ni ...
 

solution84

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
4,607
Reaction score
1
Points
25
sebenarnya saya kat kl..tapi patner saya pengurus dekat muar and melaka..brother berminat jadi agent ker?atau brother boleh bagi contact ?nanti saya boleh send contact patner saya ..dengan itu dia akan bawa brother pergi office...boleh ke?

my contatc adalah 019-2729455
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register