BTC USD 48,097.7 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pengumuman:katak jalan guna tongkat,sebab patah kaki

Status
Not open for further replies.

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
sape2 yang kate thread telah wujud atau ASTROKKK!!

sila kemukakan link thread yang terdahulu..supaya pembuka thread xkecik ati atau terkilan,yela.mana tahu thread lum ader lg,korang men astrokkk jek.sian tuan tanah,penat beliau setting tuk post kat sini,setuju x kawan :)cgrock:)cgrock

kalau thread yg sama tu dah lama wujud,thread yg sama tapi masih baru biar la lepas,bukan semua orang rajin nak selak thread yg lama2 tu,banyk lagi topik terkini yang nk dibaca...

kerjasama anda amat kami hargai
 
Last edited:
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
sape2 yang kate thread ni dah ada atau ASTROKKK!!

sila kemukakan link thread yang terdahulu..supaya pembuka thread xkecik ati atau terkilan,yela.mana tahu thread lum ader lg,korang men astrokkk jek.sian tuan tanah,penat beliau setting tuk post kat sini,setuju x kawan

Betul juga tu. Kena jaga hati juga tau !
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,218
Reaction score
833
Points
176
heh heh heh.. memang kena astrok kalau ada.. tapi silap gak tuan tanah sebab tak cari sesiang dulu.... :D:(scam:(scam:(scam :)):))
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
hehehe.sekadar membantu.nk selak thread yg belakng2,sakit ooo pinggang..tunjukkan link die jek.xkire la kt mana2,bukan kt thread nie jek,kat semua thread kene wat jugak,nnti tgh2 syok2 bace,ader jek yg ckp astrokk,die igt perkataan astrokk ni men2 ke,ni melibatkankan perasaan tau....ok tq
 
Last edited:

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Pengajaran.... selak thread2 terdahulu...
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
thu xpe.byk tu....ni sebenarnya nk mengelakkan penyelewengan.yela men astrokkk jek,padahal thread lum wujud pun..kdg2 ade ahli2 CG yg nakal wat men perkataan astrokk ni sekadar suke2..sesuke beliau jek nk astrok2....
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register