BTC USD 60,996.3 Gold USD 1,793.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Penginapan yang jimat kos sekitar Selangor

bluehyppo23

Active Member
Joined
Nov 9, 2006
Messages
2,472
Reaction score
7
Points
25
salam....

ada x sesiapa kat CG ni yang leh suggest penginapan yang
kosnya rendah sekitar area Selangor yang terbaik dalam lingkungan 10 ~ 30 KM dari Cheras dan keadaan traffic x sesak sgt dan kurang merbahaya....
setakat ni Tunes Hotel Kota Damansara je la yang aq leh
dapat tau dan rate dia RM55.00 x masuk admin & service fee....
dan yang paling murah StayOrange.Com, tapi area petaling streets macam bahaya je kat situ ....
Kalau boleh nak elakkan bandar Kuala Lumpur sebab keadaan traffic yg sibuk dan takut tersesat dalam kesibukan traffic :) ...

aq budget below RM150 je untuk penginapan, dan kalau boleh RM150
nak dapatkan untuk 2 hari, tapi klu x dapat sehari je.....

Date : 6/12 @ 7/12 ...

Harap2 rakan2 CG semua leh membantu ... :)
 
Sponsored Post

bluehyppo23

Active Member
Joined
Nov 9, 2006
Messages
2,472
Reaction score
7
Points
25
ek.. x bese hehehe....
ni first trip...
pegi pun sbb ada interview ....

dan kalau boleh mmg nak elak tempat area bandar tu ....
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
kalau kota damansara jauh dr cheras tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register