Penginapan di Grand Lexis.....

CG Sponsors




Zek Thuganomics

Active Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
1,015
Reaction score
0
Points
20
ingat bulan ni nak pi PD,,,,so ingat nak lepak kat grand lexis tu...katanye best,,siap ader kolam kat depan rumah...so ader ke di kalangan ahli CG ni yang ader kenalan kat sane..nk share dan kongsi kan skit pengalaman serta nak tanye bleh ke dapat harga murah sbb ahli CG hehehehe atau kakitangan kerajaann....ok tq..
terima kasih atas keprihatinan uall...
 
Last edited:
Sponsored Post

AmzarUmar

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
3,194
Reaction score
25
Points
30
ingat bulan ni nak pi PD,,,,so ingat nak lepak kat grand lexis tu...katanye best,,siap ader kolam kat depan rumah...so ader ke di kalangan ahli CG ni yang ader kenalan kat sane..nk share dan kongsi kan skit pengalaman serta nak tanye bleh ke dapat harga murah sbb ahli CG hehehehe atau kakitangan kerajaann....ok tq..
terima kasih atas keprihatinan uall...
Kalau xslap mbf platinum kad ada promosi grand lexis.
Aku da penah pegi.xda la bsar pn kolam tu.3,4 kali kuak da rempuh dinding..:))
Fnb dia kureng skit.kalau nk happeningamik blik ngadap laut.tp situ mmg xleh mand pantai pn.
Overall lh la 3 bintang dr 5...:D
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316
Kalau xslap mbf platinum kad ada promosi grand lexis.
Aku da penah pegi.xda la bsar pn kolam tu.3,4 kali kuak da rempuh dinding..:))
Fnb dia kureng skit.kalau nk happeningamik blik ngadap laut.tp situ mmg xleh mand pantai pn.
Overall lh la 3 bintang dr 5...:D
dok tepi pantai tapi tak leh mandi pantai pekejadahnye...... :eek::eek::eek:

Mcm pergi restoran tapi x leh makan je..... kasian betul.....
 

googie

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2011
Messages
196
Reaction score
0
Points
10
Pada aku sgt best..bilik besa jgk 2 katil king..siap ade dapur lg..pool ok la klau nk hneymoon mmg port baik..dr segi hrga dpend on blik,ade yg garden cncept ade sky concept..hrga msa aku duduk aritu 8++ sbb aku bkn mmbe ape2 club..tp overall dgn servis semua skali aku bg 5star..
 

AmzarUmar

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
3,194
Reaction score
25
Points
30
dok tepi pantai tapi tak leh mandi pantai pekejadahnye...... :eek::eek::eek:

Mcm pergi restoran tapi x leh makan je..... kasian betul.....
:)).buka dok tepi pantai tp duk atas pantai doh tp xleh mand pn...xda tmpt utk mand pantai pn situ.air dhla kotor.pemandangan laut nampak kapal2 parking je...:))
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Saya dah pi tapi x best mana pun ... Cuma lebihnya ada kolam mandi dlm bilik ajer ...
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316
:)).buka dok tepi pantai tp duk atas pantai doh tp xleh mand pn...xda tmpt utk mand pantai pn situ.air dhla kotor.pemandangan laut nampak kapal2 parking je...:))
Selat melaka.... tempat kargo satu dunia lalu dan buang minyak kotor.....

Belum masuk kandang2 vavi bersepah melaka tu.....
 

AmzarUmar

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
3,194
Reaction score
25
Points
30
ingat bulan ni nak pi PD,,,,so ingat nak lepak kat grand lexis tu...katanye best,,siap ader kolam kat depan rumah...so ader ke di kalangan ahli CG ni yang ader kenalan kat sane..nk share dan kongsi kan skit pengalaman serta nak tanye bleh ke dapat harga murah sbb ahli CG hehehehe atau kakitangan kerajaann....ok tq..
terima kasih atas keprihatinan uall...
Saya rekemen tt pegi tioman island stay kat japamala rsrt..itu the best..:)cgrock
 

ZONDA

Legendary Member
Joined
Feb 8, 2011
Messages
14,905
Reaction score
46
Points
120
Saya dah pi tapi x best mana pun ... Cuma lebihnya ada kolam mandi dlm bilik ajer ...
aku penah tido sini...bilik paling depan menghadap laut..aku ambk package honeymoon...
bilik cozy tp nk kena jalan jauh.
pengalaman paling buruk aku bergaduh dgn sekuriti sana sbb barang hilang..
pihak hotel lepas tangan dan x nk kerjasama...barang wife aku hilang dalam bilik.
overall tempat cantik..tp service mmg teruk....nk check in and check out lembab gila...lepas tu makanan biasa2 je....aku suggest tt p Avillion PD....
bagi aku Service di Avillion lebih bagus dan memuaskan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register