BTC USD 56,843.4 Gold USD 1,786.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Penghinaan Nama Allah dan Agama Islam oleh Str0mfury @ William di Forum ugly racist toilet

Status
Not open for further replies.

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
Di thread forum ugly racist toilet (Link DELETED by CG Admin)

Seorang forumer yang menggunakan nickname stOrmfury @ william telah membuka satu thread undian yang bertajuk "Ya Allah, which one should I choose?" dengan meletakkan empat keping gambar yang sedang mengangkat tangan.

ya.jpg


itik.jpg


katun.jpg


3-25.jpg



5-14.jpg


Inilah gambar forumer berbangsa Cina tersebut. Saya amat pelik kenapa orang-orang beragama lain suka menghina dan menjadikan bahan lawak jenaka mengenai Islam sedangkan orang-orang Islam tidak pernah menghina agama mereka. Ini menunjukkan kebenaran Islam sehingga orang-orang yang beragama lain sangat cemburu dan menggunakan pelbagai teknik untuk provoke kesucian agama Islam sejak zaman Rasulullah SAW lagi.

Orang Islam asyik bercakaran sesama sendiri sehingga bangsa lain ketawakan kita dan berani menghina Islam walau pun rakyat Malaysia sendiri. Sepatutnya orang macam ni yang ditahan ISA. Kalau nak no HP sicinabeng ni boleh lihat di


lowyat.jpg



--------------------------------------------------------------------------------
Dari post di forum tranungkite.com . Credit to funstuffdaily

Credit to www.tranungkite.com di atas sesetengah maklumat yang di dapati di sana.
 
Last edited:
Sponsored Post

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
ramai2 call dari public phone..pastu.....
 

2009

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2009
Messages
341
Reaction score
49
Points
20
Masalah sekarang ni bila kerajaan nak ambik tindakkan maka mula ler timbul parti parti politi yang masuk campur ...membela si cina keparat laknatullah tu......tambahan plak situasi la ni..mereka akan jadi jaguh nak membela dengan katakan si cina keparat tu tak bermaksud cam tu lah...ada pihak cuba seleweng lah...hampeh btul:)cgrock
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
komen da ri sorg forumer TKO..

"aku kenal budak ni
penyokong kuat DAP!
kalau di pejabat kawan aku kata suka hentam melayu, pas & umno!

korang nak belasah dia nanti aku risik alamat kerja dia.
kawan aku bagi nanti!

ok"
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
komen da ri sorg forumer TKO..

"aku kenal budak ni
penyokong kuat DAP!
kalau di pejabat kawan aku kata suka hentam melayu, pas & umno!

korang nak belasah dia nanti aku risik alamat kerja dia.
kawan aku bagi nanti!

ok"

kaf lam neyh tggu mase jerk. :):)
 

ruspadu

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2007
Messages
593
Reaction score
2
Points
15
komen da ri sorg forumer TKO..

"aku kenal budak ni
penyokong kuat DAP!
kalau di pejabat kawan aku kata suka hentam melayu, pas & umno!

korang nak belasah dia nanti aku risik alamat kerja dia.
kawan aku bagi nanti!

ok"

tak lama lg kena budak ni...
Karpal pun dah terima peluru ari ni....
 

2009

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2009
Messages
341
Reaction score
49
Points
20
komen da ri sorg forumer TKO..

"aku kenal budak ni
penyokong kuat DAP!
kalau di pejabat kawan aku kata suka hentam melayu, pas & umno!

korang nak belasah dia nanti aku risik alamat kerja dia.
kawan aku bagi nanti!

ok"

sapa pakar hacker...godam jer web dia tu:)cgrock
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,356
Reaction score
2,095
Points
206
komen da ri sorg forumer TKO..

"aku kenal budak ni
penyokong kuat DAP!
kalau di pejabat kawan aku kata suka hentam melayu, pas & umno!

korang nak belasah dia nanti aku risik alamat kerja dia.
kawan aku bagi nanti!

ok"

jom blasah kasi lunyai
cume takut nnt kene tgkap sbb berbaur kaum
padahal agama
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
mmg nk kena mamat nie..
kt lowyat,dh hilang thread tuh..

The error returned was:

Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register