BTC USD 42,133.9 Gold USD 1,778.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

penggunaan PARACETAMOL dalam kehidupan kita pada masa kini

Sponsored Post

inna

Active Member
Joined
Jan 31, 2009
Messages
2,255
Reaction score
3
Points
25
macam ku kenal buah panggang tu, tapi dimana ya?
sori xtahn.tumpang gelak sekaki.:eek::eek:

kesian tuan tanah
sekali typing error daaa

haipp..sape suh gelak2 nih?
biasa tu..suka gelak2 kat orang
tak baek taw:p:p
babab kang:D:D:)):))
 

mostwanted

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
2,989
Reaction score
43
Points
30
kesian tuan tanah
sekali typing error daaa

haipp..sape suh gelak2 nih?
biasa tu..suka gelak2 kat orang
tak baek taw:p:p
babab kang:D:D:)):))

sorila tt.xtahn sgt td.:D
mungkin tt tgh pening ngat tu,tu yg typing error..
back to the topic please...

aku kalau pening ka pa aku jarang ambik penadol.biar ja body ni sendiri lawan.kalau dimanja ngat susah nanti.tapi kalau special case terpaksa la telan gk
 

inna

Active Member
Joined
Jan 31, 2009
Messages
2,255
Reaction score
3
Points
25
sorila tt.xtahn sgt td.:D
mungkin tt tgh pening ngat tu,tu yg typing error..
back to the topic please...

aku kalau pening ka pa aku jarang ambik penadol.biar ja body ni sendiri lawan.kalau dimanja ngat susah nanti.tapi kalau special case terpaksa la telan gk

yer..betul tu
kalau asal sakit je telan ubat
asal sakit je telan ubat
nanti takut cam dah lali la plak kan
agaknyer la:D:D
 

daviddol

Legendary Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
10,420
Reaction score
0
Points
110
yer..betul tu
kalau asal sakit je telan ubat
asal sakit je telan ubat
nanti takut cam dah lali la plak kan
agaknyer la:D:D

betul tu...
kang telan ubat je sakit...
telan ubat je sakit...

tu yg susah tu...:eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register