Pengguna kesal caj parkir di Hospital PPUM ‘Cekik Darah'

CG Sponsors




amie71

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2012
Messages
3,356
Reaction score
17
Points
25
cekik darah betul lintah metroll parking ni...

kt kpj pun sama, dh la parking sikit si metroll boleh pulak buat valet parking...

sepatutnya pengurusan hospital ni timbang rasa la sikit, apa salahnya bg percuma parking utk pesakit...
 
Sponsored Post

mohaf

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2011
Messages
237
Reaction score
1
Points
15
bukan nak salahkan mane2, tapi kadang2, caj mahal sebab dorang kena sewa mahal..bile caj sewa mahal, harga tiket pun mahal la..xleh nak buat ape..kena tgk dua2 belah pihak..pesakit jangan samakan caj hospital dan caj parking.. lain tu coz xsama company..company parking pun bayar sewa kt hospital..ingat, xde bende y free.
 

remy_76

Active Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
1,381
Reaction score
7
Points
25
suma berbayar idup nii
telan jeee laaaa


regards
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,133
Reaction score
211
Points
123
xley claim balik kt sepital ke? maksud aku tunjuk kat sepital nanti die bagi free parking sebab warded? sepital lain bley, ppum aku x pnh gi..
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,685
Reaction score
939
Points
161
org yg pegi melawat org sakit pun 'sakit' jgk lepas ni kt PPUM :D
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
tempat kejer lama aku..nasib baik aku free jer..sbb aku jalan kaki dr rumah:eek:
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
biasalah..bisnes...:)
 

Mizz Adilla

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2011
Messages
4,373
Reaction score
9
Points
25
aku dulu kat hospital ampang.
parking xde.
parking luar kena saman polis.
pastu kena tarik plak dgn MPAJ.
nasib lah boleh kawtim dgn MPAJ bagi rm50 je drpd byran asal rm400.
giler sungguh lah rasa.
 

amirbsp

Active Member
Joined
Sep 25, 2013
Messages
1,340
Reaction score
32
Points
30
syukur malaysia masih aman.... agak2 ade kena mengenan tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register