Pengguna Celcom Meh Sini ........

CG Sponsors




BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
Sekira nya Tuan/Puan seorang pengguna rangkaian selular CELCOM.

-Sila tekan ditelefon anda «118 # dan dail/call/send.(cara mengikut specifikasi jenama telefon anda)
-Anda akan dapat jawaban.

Mesej:

1. Channel X
2. X-Tunes
3. Cicakman 2
4. EPL 08/09
5. Broadband
6. RM1 seminggu/week
7. Free Calls on Sundays
8. Mobile Ad-Ons
9. My Bill
10.More

- Sila tekan jawab dan tekan 7 atau tekan 7 dail/call/send.(cara mengikut specifikasi jenama telefon anda)

- Anda akan dapat jawaban

Mesej:

1. Promo
2. Validity
3. T&C
0. Back

- Sila tekan jawab dan tekan 2 atau tekan 2 dail/call/send.(cara mengikut specifikasi jenama telefon anda)

- Anda akan dapat jawaban

Sejumlah minit percuma (tak masuk bil lah) pada setiap hari AHAD (dalam sebulan dan untuk setiap bulan seterusnya) untuk bercakap dengan rakan anda yang menggunakan rangkaian sama yakni ke 019 / 013

kalau anda menggunakan telefon jenama SONY ERICSON atau MOTOROLLA mungkin ada sedikit masalah, kalau tak dapat jugak, cuba lah berkali kali kerana percubaan itu pun tak kena apa apa cas, atau pun keluarkan SIM CARD dan tumpang guna telefon rakan anda yang berjenama NOKIA dan seterus nya ikut lah susuncara diatas. pasti sekali buat terus dapat jawaban.
 
Sponsored Post

Any1

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2008
Messages
779
Reaction score
0
Points
10
sure ke ni BRO..k jap lg sy try..TQ..
ade x cara nak dptkn topup free..hehehehhe
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
hari ahad jer ker?
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
aiseh men...tipon dlm kete plak...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Postpaid ker Prepaid?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register