Pengguna 3G Celcom Gagal XS CG!!

CG Sponsors




sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Aduh 3G Celcom buat hal pulak.
Ramai yg ingatkan CG yg down.



ps: Aku guna Streamyx ni (test dgn 3G mmg kantoi).
 
Sponsored Post

Maelstrom6121

Super Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
8,343
Reaction score
278
Points
81
Aduh 3G Celcom buat hal pulak.
Ramai yg ingatkan CG yg down.



ps: Aku guna Streamyx ni (test dgn 3G mmg kantoi).
betul..mmg aku pon kene dah beberapa hari...website lain leh jer masuk...CG je problem...ni pon aku guna line wifi jiran sebelah..hehe
 

putat76

Banned
Joined
Mar 25, 2008
Messages
4,909
Reaction score
1
Points
25
aah ramai gak yang cakap celcom tak leh masuk hari ni
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku pakai 3G 2-3 hari ni okay jer... cuma sengal slow giler...
Sekarang pakai Streamyx balik la..
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
3G mmg selalu sgt die buat hal
die bg bandwith access dlm 5 gig jer sebulan
itu sebagaimana yg aku dengar lerr
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku pun same..

aku rasa sialcom hangin sebab kita selalu kutok2 BEROKBENG dia. hahahaha...
korang klu degil nak masuk gak, guna proxy

http://vtunnel.com
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,250
Reaction score
1,894
Points
101
Subuh tadi boss....


.
Ic..ok fyi awal pagi since 12am ke 4am tadi website kita ada kena serangan berbentuk 'flooding' dari IP Malaysia. Kita ada block beberapa IP dan mungkin 3G IP include dalam list yang kita block. But no worry sekejap lagi kita check & reopen balik.

Pada yang rasa hebat buat seranga tu duduk diam-diam kita akan investigate dengan telekom & assign lawyer (kalau perlu) untuk saman u or kalau u tak ada duit u can go to jail.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register