To Sell Pengeluar & Pembekal Aiskrim Soft Ice Cream

CG Sponsors




Sponsored Post

khirul

Freshie
Joined
Aug 14, 2013
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
Boleh tahan juga modal utk A
Utk B,C ,lg naik kot ...
 

poseidon

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2010
Messages
886
Reaction score
0
Points
10
Berapa watt letrik kat plug nk kena ada ni? Maksud saya punca letrik yg camana? Sebab membe sy wat biz ni kt kenduri asyik tendang je mesin dia, x cukup karen katanya kt umah tu...pastu masa dia join program karnival, mesin dia trip, abis bergelap khemah lain...apa requirement letrik yg perlu ada kalau nk biz guna mesin ni.?
Up ptanyaan ni...
 

ice_mans

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2010
Messages
404
Reaction score
3
Points
15
Up ptanyaan ni...
- kena guna plug direct, tak boleh kongsi2 dgn plug lain.

- pernah juga elektrik tuan rumah tak cukup kuat.
kalau kena mcm nie..khidmat generator di perlukan atau pun sewa karen dgn jiran sebelah.

-machine biasa 1800 watt keats...saya x pasti berapa watt kuasa letrik di plug yg diperlukan..

- time funtion kena trip,mmg x boleh nak elak,sebab bila semua khemah dah berkongsi elektrik machine tak boleh support,
kena guna khidmat generator juga.ataupun tarik wayar panjang terus ke main plug.
 

ice_mans

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2010
Messages
404
Reaction score
3
Points
15
maaf atas kelewatan mereply semua persoalan..... untuk jawapan pantas boleh call/sms/whatsapp 017-7427743 / 012-7511514
 

ice_mans

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2010
Messages
404
Reaction score
3
Points
15
Pakej terkini: ( Harga Promosi Hujung Tahun)

PAKEJ BERDIKARI

PAKEJ A (RM6,500.00)
1- Mesin tanpa modified
2- Warranty 3bulan
3- Panduan Asas kendali mesen

PAKEJ B (RM7,500.00)
1- Mesin tanpa modified
2- Warranty 6 bulan
3- Panduan Asas kendali mesen
4- Serbuk 20kg
5- Kon 1,000

PAKEJ MENTOR - MENTEE

PAKEJ A (RM9,500.00)

1- Mesin
2- Sticker
3- Pemegang khas pada mesin
4- Roda khas pada mesin
5- Meja khas (boleh lipat)
6- Rail khas (dalam kereta)
7- Serbuk 20kg
8- 1,000 kon
9- Bekas bancuhan khas ikut sukatan
10- Alat pembancuh
11- Bunting BISIC*
12- Flyers BISIC*
13- Business Card BISIC*
14- Facebook Page BISIC*
15- Marketing Online*
16- Marketing Offline*
17- Teknik kendali mesin
18- Teknik jaga mesin
19- Teknik membuat Ais Krim BISIC
20- Teknik pemasaran BISIC
21- Teknik cuci mesin
22- Plug Khas Machine
23- Cable Khas Machine
24- T-shirt BISIC*
25- WARRANTY* SETAHUN

PAKEJ B (RM12,500.00)
1- Generator + PAKEJ A
2- WARRANTY GENERATOR 6 BULAN

*Sah untuk RAKAN NIAGA BISIC sahaja...

# Berita gembira.
Pihak teknikal kami berjaya masukkan mesen ke dalam
# Kancil
#Viva
#Ezora
#Kembara
#Proton Gen2
#Proton Iswara Aeroback
#Kenari
 

semalu

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2011
Messages
799
Reaction score
2
Points
15
tgh dalam perancangan nak buat biz soft ice cream ni. google2 jumpe company ni. nak kepastian kiranya jika saye join saye antara dalam rangkaian Baby Ice Soft Ice Cream ni kan? Adakah saya bebas utk join mana2 event? atau terikat dengan syarat2 tertentu? Jika pihak pengurusan Baby Soft Ice Cream ni dapat job di kawasan berhampiran saya adakah saya yg akan diberikan job itu atau pihak baby soft ice cream yg ambil?

mohon pencerahan :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register