BTC USD 40,089.1 Gold USD 1,828.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pengambilan pekerja/ ejen utk produk insurans, ILP dan kredit kad

akulag

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 4, 2008
Messages
402
Reaction score
5
Points
15
Salam,
saya adalah head hunter untuk sebuah company yang berada dalam kedudukan 15 teratas dalam Fortune 500. company ini bergabung dengan sebuah bank terkenal dalam investment di malaysia. Saya dipertanggungjawabkan untuk mencari dalam 20 orang untuk mengisi jawatan ini.
kriterianya adalah:

1. Diploma atau ijazah dalam apa bidang
2. Mempunyai kenderaan sendiri
3. Mempunyai semangat bekerja sendiri tanpa pengawasan dan tidak terlalu bergantung pada orang lain
4. Cepat belajar perkara baru
5. sifat yang extrovert

Jika anda adalah ahli sukan, ianya dapat membantu.

Sekiranya berjaya anda akan ditawarkan pendapatan dan kemudahan seperti berikut:-

1. Pendapatan TETAP RM2000 sebulan
2. Komisyen sehingga 20%
3. Latihan dalam dan luar negeri
4. Percutian

Untuk mereka yang tidak mempunyai diploma/ijazah juga boleh memohon. Sekiranya berjaya anda akan ditawarkan:-

1. Komisyen sehingga 60%
2. Latihan dalam dan luar negeri
3. Percutian

Anda akan terlibat dalam Investment-Linked funds, Insurance dan beberapa product kewangan lain. Jika anda mempunyai pengalaman sebagai ejen insurans atau unit trust juga boleh memohon. (komisyen yang kami tawarkan melebihi dari apa yang syarikat lain tawarkan. Jika dakwaan saya tidak benar, saya beri anda RM100 on the spot)

Sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di 012- 737 0818. Anda hanya perlu sms nama, ic dan lokasi anda dan wakil kami akan hubungi anda secepat mungkin. Terima kasih.
 
Sponsored Post

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Salam,
saya adalah head hunter untuk sebuah company yang berada dalam kedudukan 15 teratas dalam Fortune 500. company ini bergabung dengan sebuah bank terkenal dalam investment di malaysia. Saya dipertanggungjawabkan untuk mencari dalam 20 orang untuk mengisi jawatan ini.
kriterianya adalah:

1. Diploma atau ijazah dalam apa bidang
2. Mempunyai kenderaan sendiri
3. Mempunyai semangat bekerja sendiri tanpa pengawasan dan tidak terlalu bergantung pada orang lain
4. Cepat belajar perkara baru
5. sifat yang extrovert

Jika anda adalah ahli sukan, ianya dapat membantu.

Sekiranya berjaya anda akan ditawarkan pendapatan dan kemudahan seperti berikut:-

1. Pendapatan TETAP RM2000 sebulan
2. Komisyen sehingga 20%
3. Latihan dalam dan luar negeri
4. Percutian

Untuk mereka yang tidak mempunyai diploma/ijazah juga boleh memohon. Sekiranya berjaya anda akan ditawarkan:-

1. Komisyen sehingga 60%
2. Latihan dalam dan luar negeri
3. Percutian

Anda akan terlibat dalam Investment-Linked funds, Insurance dan beberapa product kewangan lain. Jika anda mempunyai pengalaman sebagai ejen insurans atau unit trust juga boleh memohon. (komisyen yang kami tawarkan melebihi dari apa yang syarikat lain tawarkan. Jika dakwaan saya tidak benar, saya beri anda RM100 on the spot)

Sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di 012- 737 0818. Anda hanya perlu sms nama, ic dan lokasi anda dan wakil kami akan hubungi anda secepat mungkin. Terima kasih.


Apa nama company tu?
 

fdhm2u

Active Member
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,053
Reaction score
1
Points
25
A'ah..apa nama company ekk? Intro laa sikit-2
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Tu la pasal. Takkan nak main promote jee...kena tau jugak company mana...
 

zinedine

Banned
Joined
Jan 11, 2007
Messages
5,741
Reaction score
22
Points
65
Apa nama syarikat tu?
Kalau berani, tulis la nama syarikat tu? Aku cabar engko tulis nama syarikat.

Syarikat Skim Cepat Kaya ala-ala Insuran????
Syarikat Skim Cepat Kaya ala-ala kredit kad ????
Syarikat Skim Cepat Kaya ala-ala unit trust????

Selalunya skim cepat kaya piramid ponzi haram yg suka buat iklan & promosi macam ni.
Nak meniaga, buat la cara nak meniaga betul2. Buat secara profesional.
 

brodean

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
3,636
Reaction score
73
Points
30
jarang headhunter nak disclose nama co.
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Tu la pasal. Tapi, kalau ramai yang masuk kurang kualiti, buat penat train je bang...diorang biasa yang mcm nie, sebab nampak benda freee...
 

akulag

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 4, 2008
Messages
402
Reaction score
5
Points
15
Apa nama syarikat tu?
Kalau berani, tulis la nama syarikat tu? Aku cabar engko tulis nama syarikat.

Syarikat Skim Cepat Kaya ala-ala Insuran????
Syarikat Skim Cepat Kaya ala-ala kredit kad ????
Syarikat Skim Cepat Kaya ala-ala unit trust????

Selalunya skim cepat kaya piramid ponzi haram yg suka buat iklan & promosi macam ni.
Nak meniaga, buat la cara nak meniaga betul2. Buat secara profesional.

kelakar la awak main cabar2 pulak...kalau awak dalam bidang banking sah2 saya tak terima awak pasal awak patut tahu yang nak guna nama company bukan senang2...kena mintak kebenaran company, dan mcm2 lagi yg menyebabkan masa terbuang mcm tu sahaja...
yang saya boleh disclose adalah company ini dah 190 tahun dan among top 15 dalam fortune 500. gabung dengan salah satu bank di Malaysia tak sampai 3 tahun...
jadik senang citer kalau nak tahu lagi lanjut, sms je la...kalau takmo takyah post cam org yg bagus tp tak bagus (maaf tp saya angin sikit dengan orang yang nak berkonfrantasi dan bukan ikat silaturrahim dulu)
Pada yang pm saya, saya minta maaf kerana takleh nak balas sebab post saya belum sampai 20 lagi, jadi sekali lagi saya minta supaya sms sahaja saya dan saya akan bagitau company mana...
terima kasih.

p/s: 1. ada ker skim cepat kaya ala2 kad kredit? sapa yg masuk tu mmg ar buat lawak
2. saya bukan berniaga, saya head hunting... :)
 
Last edited:

zinedine

Banned
Joined
Jan 11, 2007
Messages
5,741
Reaction score
22
Points
65
kelakar la awak main cabar2 pulak...kalau awak dalam bidang banking sah2 saya tak terima awak pasal awak patut tahu yang nak guna nama company bukan senang2...kena mintak kebenaran company, dan mcm2 lagi yg menyebabkan masa terbuang mcm tu sahaja...
yang saya boleh disclose adalah company ini dah 190 tahun dan among top 15 dalam fortune 500. gabung dengan salah satu bank di Malaysia tak sampai 3 tahun...
jadik senang citer kalau nak tahu lagi lanjut, sms je la...kalau takmo takyah post cam org yg bagus tp tak bagus (maaf tp saya angin sikit dengan orang yang nak berkonfrantasi dan bukan ikat silaturrahim dulu)
Pada yang pm saya, saya minta maaf kerana takleh nak balas sebab post saya belum sampai 20 lagi, jadi sekali lagi saya minta supaya sms sahaja saya dan saya akan bagitau company mana...
terima kasih.

p/s: 1. ada ker skim cepat kaya ala2 kad kredit? sapa yg masuk tu mmg ar buat lawak
2. saya bukan berniaga, saya head hunting... :)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :eek:

1. ada ker skim cepat kaya ala2 kad kredit? sapa yg masuk tu mmg ar buat lawak

Ada. Sapa kata tak ada. Semua kena alert/berwaspada kat internet sekarang ni sebab scammer (Penipu) boleh menggunakan berbagai-bagai cara. Yg jadi mangsa sapa? Orang Melayu juga. Yg memangsakan sapa? Orang Melayu juga. Dah ramai yg kena tipu. Kat forum CG ni dah ramai yg kena tipu. Kalau rajin, selak ler semua thread kat forum CG ni.

Kalu nak kata aku ni boddooh ke, bbangang ke, tak bagus ke katalah apa pun. Aku pedulik hapa. Telinga haku dah tebal dah. Yg penting aku tak kena tipu dgn orang dan berani bukak mata & minda orang lain dlm forum CG ni supaya berhati-hati/Alert. Kalau hati tu terasa sebab aku buat provokatif, terpulanglah. Memang kadang2 iklan yg keluar, kita kena provok pembuka iklan tu supaya dia berterus terang & telus bercerita apa yg nak disampaikannya.
 
Last edited:

brodean

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
3,636
Reaction score
73
Points
30
meh aku tolong kasi tau..jeng jeng jenggg

AXA - Insurance: Life and Health - France co.


:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register