BTC USD 67,641.9 Gold USD 2,345.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pengalaman saya dgn emas -A to Z

Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

bg sy..meniaga emas ni lbh kpd kepuasan..sbb untung tkla byk sgt..lebih kpda hobi atau org kata..sambil2 je..dpt tolong org..

jual emas org untung sbb hrganya menaik..so..sy pun sng hati..sbb tk menghabiskan duit org..mungkin sbb sy anti MLM

lgi satu kejujuran penting..perlu cerita ttg sesuatu..pro dan kontranya..bagi pilihan kepada org utk mmbuat pilihan mereka..jgn mementingkan dri sndri..

ketelusan kedua-dua pihak adalah penting..alhamdullillah..sy tk pnh tipu org,menganiaya atau sebagainya..

rezeki dgn cara ini lebih berkat..dulu sy tk minat meniaga..tp emas tlh mengubah persepsi sy..tk sngka..

sy yakin org lain pun sma..klu dh rsa aura emas..mmg lain jadinya..

inilah keistimewaan emas shingga ia disebut berulang-ulang dlm al-quran..wallahualam
 
thread ditutup sbb TT dah buat "part 2"

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=187351

kalau nak thread ini dibuka semula, PM supermod semula and namakan semula "part 1" kpd tajuk-tajuk tertentu dan "part 2" kpd tajuk lain. else, no point ada 2 thread yg beza cuma "part 1" and "part 2" and user pun confuse sbb "part 1" belum habis tapi "part 2" dah ada.

tk.

 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register