Santai pengalaman pertama kali hisap rokok..

CG Sponsors




yamato88

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2008
Messages
181
Reaction score
0
Points
10
aku baru je try rokok ni..masa aku try sebatang semalam aku macam pening2 sikit pastu aku terus tertido.tadi pun aku hisap lagi then aku terus tertido jugak sebab pening2 jugak..tapi aku rasa aku sukala hisap rokok ni sebab pening tu buat aku terus tertido then tak payahla aku pikir masalah2 yg tengah serabut dalam kpala aku ni..betul la kata orang rokok ni boleh hilangkan stress..:)

korang pulak macam mana bila first time hisap rokok?
 
Sponsored Post

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
aku batuk smpi berair teruk mata..

pastu pingsan..(tdo)

ade skali yg muntah terus..

pastu pingsan gak..

kepala berdenyut giler..
 

thetu5

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,660
Reaction score
31
Points
30
aku baru je try rokok ni..masa aku try sebatang semalam aku macam pening2 sikit pastu aku terus tertido.tadi pun aku hisap lagi then aku terus tertido jugak sebab pening2 jugak..tapi aku rasa aku sukala hisap rokok ni sebab pening tu buat aku terus tertido then tak payahla aku pikir masalah2 yg tengah serabut dalam kpala aku ni..betul la kata orang rokok ni boleh hilangkan stress..:)

korang pulak macam mana bila first time hisap rokok?
ko trylah hisap rokok time perut kosong klu nk rasa muntah hijau cmne..:)):))pastu hisap tarik dalam2..dah elok2 x hisap rokok pastu nk hisap.baik ko berenti sblm ko jadikan bnda lain plak wat hlgkn stress ko tu pas rokok tu dh xde rasa paper..
 

the_ultimatez_najman

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,852
Reaction score
33
Points
30
aku time isap rokok darjah 4 kot.
tpi isap2 potyo je.
mule2 isap rse kelat,pahit,payau,sakit tekak,pening kepala semua ada
seminggu bru hilang rasa asap kat tekak,
isap pon hembus kuar hembus kuar,x reti cara nak "tarik"
sampai skrg aku x reti isap rokok,aku bersyukur sgt aku ade kelemahan x reti isap rokok,
jimat skit duit nak bli rokok.hahha
smpai skrg rokok mmg da jdi HARAM dlm diri aku,
kpada bro,jangan la cube2 nak isap,
x sedap pon rse apetah,
lgi2 harga rokok da naik.better lupakan je la
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
zman skola dlu2 aku nk giler2 jdik penghisap rokok..:))

seb bek badan aku jnis taley trima rokok..Alhamdulillah..:D
 

keri3534

Active Member
Joined
Oct 30, 2009
Messages
1,075
Reaction score
2
Points
25
kalu ko bru nk blajar isap rokok baik x yah la isap ye...kalu ko masa ting 1 dh isap x per la...ni dh besar2 blajo nk isap x yah la..simpan je la niat tu...ada setengah ulama kata tu haram pd org yg baru nk belajar isap rokok..kalu yg dh isap tu makruh...sbb pasal fatwa ni bru je lg..aku dh isp rokok masa darjah 6 lagi...hehehe
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ROKOK MEMBAHAyAKAN KESiHATAN

build try masa tadika (umur 5 tahun kalo x silap) try isap rokok rothman kepunyaan ayah....

abis sebatang je... pastu dah xsentuh rokok g dah. Maklum arr niat nak mencuba jek
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,523
Reaction score
65
Points
120
ROKOK MEMBAHAyAKAN KESiHATAN

build try masa tadika (umur 5 tahun kalo x silap) try isap rokok rothman kepunyaan ayah....

abis sebatang je... pastu dah xsentuh rokok g dah. Maklum arr niat nak mencuba jek
ingat lagi eh...
 

cerner

Fun Poster
Joined
Jan 21, 2007
Messages
906
Reaction score
4
Points
15
dengar la nasihat perokok2 tegar ni..
xyah la nk try tuh.. x best pun..
nnti 10thn lg, baru la nyesal..
naper la aku gatal try dulu..
hehe..
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,951
Reaction score
124
Points
123
aku smoking start darjah 5..aku stop sebulan sblm upsr hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register