Real Madrid Pengalaman Live Match @ Santiago Bernabeu 4/11/2014 ( Real Madrid vs Liverpool )

CG Sponsors




AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,097
Reaction score
216
Points
73
Pengalaman Yang mmg takkan lupa. Mungkin pengalaman mcm ni dapat sekali dalam seumur hidup je.. hehe.. meh sy belanje gambar sikit :D



Link :

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,717
Reaction score
487
Points
141
Dulu aku tgk live Real Madrid kt Santiago Bernabeu, rasa mcm kecewa sket tak tau napa. Haha. Sebab ingtkan rasa tu best. Tp jadi so-so. Bila tgk kt tv mcm lain. Tgk live ingtkan lg seronok tp tak dpt rase seronok tu.

TT ko duduk kt madrid ke?
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,097
Reaction score
216
Points
73
Dulu aku tgk live Real Madrid kt Santiago Bernabeu, rasa mcm kecewa sket tak tau napa. Haha. Sebab ingtkan rasa tu best. Tp jadi so-so. Bila tgk kt tv mcm lain. Tgk live ingtkan lg seronok tp tak dpt rase seronok tu.

TT ko duduk kt madrid ke?
dapat tgk skali dlm seumur hidup pn xpa. puas hati.. hehe.. ddk dekat dgn ultras RM. mmg best.. aah.. sy stay @ madrid :)cgrock



Mahal ke ticket game ucl ni TT?
seat sy ni x mahal.. 50 euro je. + tax 2.20. total dalam 52.20 rasanya aritu byr. beli on9... seat ni paling murah.. ada yg 75 85 and so on..
 

KIZMAN

Active Member
Joined
Oct 9, 2011
Messages
2,307
Reaction score
4
Points
25
Cer ulas sikit perlawanan..bnding ngan live stdium malaysia
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,503
Reaction score
236
Points
123
duduk seat atas skali ke tu?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register