Pengalaman Di Buli

CG Sponsors




djnaim

Fun Poster
Joined
Mar 15, 2008
Messages
471
Reaction score
7
Points
15
Salam.korang dulu duk asrama..atau ada yang duk asrama skrng ni ada pengalaman kena buli?maybe leh share kat sini untuk luahan perasaan..And saje2 untuk pengalaman masing-masing.:((


*Kalau dah ada thread ni mod tolong delet
 
Sponsored Post

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
ade gak..
mase form one kt asrama..
huhu senior tu suh tiup lampu sampai padam..
sbb wat bising mase prep.. huhu..
mane la leh padam.. dah lampu letrik.. ish3
 

djnaim

Fun Poster
Joined
Mar 15, 2008
Messages
471
Reaction score
7
Points
15
ade gak..
mase form one kt asrama..
huhu senior tu suh tiup lampu sampai padam..
sbb wat bising mase prep.. huhu..
mane la leh padam.. dah lampu letrik.. ish3
abistu tiup gak ke? :-?
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
dulu aku penah kena buli gak...

hampeh..aku pi berenang kat kolam asrama...

kantoi plak..tak pasal kena lempang...

aku ingat lagi mamat tu....

siot jerkkk
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
dulu aku penah kena buli gak...

hampeh..aku pi berenang kat kolam asrama...

kantoi plak..tak pasal kena lempang...

aku ingat lagi mamat tu....

siot jerkkk
uish..
bior la org nak mandi kt kolam..
ganeih tul laa..#:-S
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
uish..
bior la org nak mandi kt kolam..
ganeih tul laa..#:-S
kolam tu mana ada orang berenang...

hehehehe....

orang dok ceduk je air dia...

aku pi berenang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register