pengalaman dengan PENSYARAH korang

CG Sponsors




shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
Jom kita borak pasal pengalaman korang ketika dalam kuliah dgn pensyarah kat universiti..

pengalaman aku semester ni,dengan lecturer international..mai dari india. nama di beri, Prof Madya Dr. Murthy VPS Veluri. utk subject Material science

hoho.. first class ngn dia agak tkejut gak.
sebab, setiap slide kitaorg kena baca..so sorang2,kena baca satu ayat.:)):)), adoi.nak tido or sms dalam kelas pun xsempat:p
dan lagi satu pelik nye dia ni, kalau test, cara pemarkahan dia pelik.. katakan, soalan 1 markah 20.. tp cara dia, tolak 5 ( - 5).means markah yg kita dapat 15 la..:)).pening plak tgk cara dia kira markah.bygkan la, satu ketas jawapan test dia wat camtu:eek:
first time aku jumpa lecturer camni.huhu

pengalaman korang camne plak??
 
Sponsored Post

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
pengalaman aku hanyalah mengusha lecturer yg cun2 jek..wat bek.nnti leh dpt markah tinggi:eek::eek:
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
pengalaman aku plak adalah pengalaman manis dan pahit bersama lecturer..:p

tp yg paling best,lecturer aka coach bolasepak poli aku dulu reject aku dlm team..skali tu kami wat perlawanan futsal dgn lec..sbg tanda terima kasih,aku dah shoot bola tepat TERKENA kat muka lect tur..terus kua x main2 da..he he he
 

shukcaya

Legendary Member
Joined
Mar 28, 2008
Messages
14,436
Reaction score
23
Points
115
lecturer aku yg taleh bla ade sorg :p

taleh kasi taw name..kt cni ade dak kolej aku :))

2nd claz dia aku da wat hal :p

claz start je, aku bgn smbil bwk pape yg d perlukan :))

then g lepak kt cafe :">

sejurus kemudian member pon ikot :p

tp alhamdulillah..aku lulus subjek tu :">:">
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
aku plak mse kt poli lecturer slalu pngil gi dpn duk kt mje dia pas dia ngar. dia aja aku sorg2. hahahaha
mmpos aku
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
lecturer aku yg taleh bla ade sorg :p

taleh kasi taw name..kt cni ade dak kolej aku :))

2nd claz dia aku da wat hal :p

claz start je, aku bgn smbil bwk pape yg d perlukan :))

then g lepak kt cafe :">

sejurus kemudian member pon ikot :p

tp alhamdulillah..aku lulus subjek tu :">:">
kurang jelas di situ..
masalah lecturer ke, masalah diri sendiri ni??hahah
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
aku plak mse kt poli lecturer slalu pngil gi dpn duk kt mje dia pas dia ngar. dia aja aku sorg2. hahahaha
mmpos aku
ada personal coaching best apa??:)):)):p
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
pengalaman aku plak adalah pengalaman manis dan pahit bersama lecturer..:p

tp yg paling best,lecturer aka coach bolasepak poli aku dulu reject aku dlm team..skali tu kami wat perlawanan futsal dgn lec..sbg tanda terima kasih,aku dah shoot bola tepat TERKENA kat muka lect tur..terus kua x main2 da..he he he
kejam ni..hehe..
terkena, tak sengaja kan kan??
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,951
Reaction score
124
Points
123
aku dulu bnyk dpt lecturer warga asing..esp dari iraq..dia punya speaking letih nak faham dia punya dialek...mmg arab pekat le hehe

aku paling suka pensyarah yg penuh title..mcm Prof,madya,Ir Dr bla2...pensyarah mcm ni kebanyakkan sporting...nak dtg lecture ke x dtg ke..nak tidur dlm kuliah ke nak makan dlm lecture ke kebanyakkan diaorg jenis x ksh..janji subjek diaorg ajar kitaorg faham...siap dlm exam kdg2 diaorg bg nak bwk buku ke x....bwk buku pun bukan blh jawab jgk :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register