Pengalaman Dengan Emas

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

cikgusimple

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 17, 2010
Messages
2,747
Reaction score
552
Points
71
Salam..Thread Pengalaman dgn emas Part 2-hilang mcm tu sahaja..

maybe sbb post2 yg terakhir tu.so klu anda nak baca thread tu,caranya (ni pun insanul yg bgtau..thanks insanul..:))

1.pergi ke thread pertama sy Pengalaman saya dengan emas A to Z
2.page yg terakhir,di post yg terakhir..ada link warna biru..klik di situ dan anda bloeh baca thread Pengalaman dgn emas Part 2


sy rsa syg sbb thread tu amat bermkna buat saya..mungkin ada hikmahnya..sy juga akan lbh berhati-hati nak post dlm ni..

sbb kdg2 kita tk sedar..'ter...

anyways..perjuangan sy belum selesai..

smua forumer yg mmberi support..thanks a lot..

kita bukak buku baru di sini pula

yg belum bca thread2 sy..klu nak ilmu emas FREE..tk kena byr pun..byk post2 priceless dri forumer lain jgk di situ..baca lah di:

Pengalaman saya dengan emas A to Z

dan klik di link di post terakhir colour biru dan anda boleh baca

Pengalaman dgn emas -Part 2
 
Sponsored Post

mint

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
5,431
Reaction score
16
Points
65
td tgk thread yg kedua tu ada kat ruangan others classified..

apasal ke sana lak??
 

NaZa

Ex-Super Mod
Platinum Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
3,787
Reaction score
86
Points
30
jika nak kongsi pengalaman, silakan, tapi jika dan promote boleh buka thread di section classified/ads.

tk
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register