Pengalaman berhadapan dengan pesakit mental sakit jiwa tanpa saya ketahui dia sakit

Recommended Brokers


dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,045
Reaction score
1,512
Points
596
Kesian.

Memula ingatkan daus punya pengalaman.

Rupanya copy paste.

Hehe~
la pengalaman saya lar fuhh

hati hati nak sembang dengan orang tak dikenali
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,601
Reaction score
1,271
Points
206
teddy bear dengan awek ni mana hang pilih?
 

toman88

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2012
Messages
951
Reaction score
23
Points
15
takdak gambaq kami tak percaya awek tu cun daus
:)cgrock
:)cgrock
:)cgrock
:)cgrock
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,045
Reaction score
1,512
Points
596
dauz pilih bisness. dauz bukan suka merapu2.. :)):))
Ye camne tau

Apa pun hati hati la cakap ngan stranger

Mana tau dia tue psiko

Nak tau pengajaran tengok movie human centipede part one leh tau
 

Skuter

Active Member
Joined
Dec 1, 2016
Messages
1,008
Reaction score
58
Points
30
Hang tapayah la dok pakai perkataan stranger. Dah bukan stranger dah tu. Rapatkan ukuwah Daus, tak sabaq nak balun nasik minyiak hang. Nanti elok balik la wayar dia lepas kenduri. Jangan tak jemput na. Amiiiin
 

izatoo

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2008
Messages
577
Reaction score
70
Points
20
Daus biler lg nk test drive ubat spray kebas hang... bole jd testimoni n duta produk sendiri
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,941
Reaction score
571
Points
171
moga daus x merapu dan cepat berubah...
 

amieshoro

Active Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,481
Reaction score
63
Points
30
aku pernah lepak2 smbil isap rokok..jap lg dtg sorg brother...mintak rokok n lighter. aku bg la..dia ambil skotak rokok tu masuk poket..

suasana krik2 jap...kitorg isap rokok sesama(jgn tiru)
aku pon tya dia ..bang duk mana?

dia dgn tenang ckp duk sini je...pastu mula merapu.
dia bgthu bganan2 sekeliling smua dia punya..rege juta2 smua tu..dia beli wktu muda..

pas pd tu apa yg dia ckp aku tak amek port..trus aku blah sblom aku pukol dia.
damage:skotak rokok dunhill+lighter.
Hahha... Kat jb ke?
Aku pernah kena kat mamak...

Mula2 elok sembang..
Sekali mula lah dia start citer pasal duit dia... Ada trillions.. sampai semua artis perempuan asyik ajak dia main..

Cuak aku terus cabut
 
Sponsored Post
Top
Log in Register