Pengalaman 1st day masuk sekolah.....

CG Sponsors




adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
kelmarin 5/1/2009 sekolah start....ramai pelajar berpusu2 masuk sekolah tak kira rendah atau menengah....yang menarik perhatian saya adalah budak2 yg 1st day masuk sekolah darjah 1...
korang nangis :(( tak atau tak nak masuk kelas :eek:
teringat zaman kecik2 dulu......kalau korang ada pengalaman yang melucukan atau ape2 jela kita share dekat sini.....kasi up sikit....:D
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Dari tadika memang dah suka gi sekolah.....
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
1st day masuk mak ayah aku anta....ok lar aku tak nangis sebab tadika dah rasa kena tinggal...
ramai gak kawan2 yg memula pemalu :"> tp pas dah kenal sume jd geng...
time tu blanja ari2 50sen je...huhuhu
esoknya starla kehidupan aku sebagai pelajar darjah 1 yg kena berdikari...aku naik bas pagi2 pukul 5.30 dgn abg2 aku...jauh umh aku dgn sekolah....ari2 mcm tu....sampai sekolah ngam2 loceng bunyi....sweet memory...:D
 

-Mia-

Junior Member
Joined
Jan 4, 2009
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
Em wat2 sakit perut pastu ngis2 sbb x nak masuk kelas..
pastu ayah gi jumpe cikgu ckp x dpt masuk kelas pastu balik umah.. :D
 

nur_ani

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
3,290
Reaction score
0
Points
20
Em wat2 sakit perut pastu ngis2 sbb x nak masuk kelas..
pastu ayah gi jumpe cikgu ckp x dpt masuk kelas pastu balik umah.. :D
pandai btl mia wat2 sakit perut~ :)):)):))
 

jade

Active Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
1,244
Reaction score
8
Points
25
Em wat2 sakit perut pastu ngis2 sbb x nak masuk kelas..
pastu ayah gi jumpe cikgu ckp x dpt masuk kelas pastu balik umah.. :D
kecik2 lg dah pandai tipu cikgu..
:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register