Pengakuan Anda Tahun 2009 dan Azam 2010

CG Sponsors




Bombastic

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
866
Reaction score
47
Points
20
Pagi tadi kat radio ape ntah ade diorg buat mcm pengakuan anda 2009, pendengar call dan cerita.

So aku nak buat kat sini pulak, untuk tbd. Korg ceritakan apa-apa yang korg dah buat tahun 2009, ada salah silap ke, ada buat something korg buat ke, benda suka, pengalaman tak boleh dilupakan, benda-benda bes, peristiwa pahit manis, apa2 lah. Maybe nak mintak maaf atas pengakuan anda

Selepas tu bagi tahu, apakah azam anda pada tahu hadapan, maybe nak memperbaiki apa yang dah anda mengaku? ehehe.. apa2 lah.

tak payah citer direct pun takpe, kias2 la. tapi janji ade citer la =)
 
Sponsored Post

Bombastic

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
866
Reaction score
47
Points
20
biar aku mula

2009 =

manis = time raya , sedare aku kawen ,

pahit = aku kalah dlm music competition yg kedua....huwaaaa T_T


2010=

1 = aku nak meningkatkan skill piano aku(cite2 nk jdi pemain piano international)

2 = nak masuk music competition lagi byk...(thn ni dh 3 kali msk competition...)

3 = nak kecik kn badan aku...(sbb aku rimas ngan bdk gmok aku ni)

4 = nak meningkatkan bahasa english aku
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
pengakuan terbuka aku kt sini...

azam 2009 da tercapai ~ da pasang sorang..

azam 2010 ~ nak pasang lagi 3 cawangan...

ekeke
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
2009

kenangan manis & impianku utk menikah dah termakbul


2010


nak dpt anak secepat mungkin..insya Allah
 

zookambing

Active Member
Joined
Sep 9, 2009
Messages
1,256
Reaction score
4
Points
30
2009
zaman bujang aku hampir tamat
2010
zaman utk mdirikan rumah tangga...xsabar wooo
 

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
2009...

aku masih bujang...

2010...

pun aku masih bujang juga..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register