Penerbangan Terbaik Dunia 2019

Recommended Brokers


Headcount

Freshie
Joined
Apr 26, 2011
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
Rancang pergi relax dekat raya ni... siapa tahu ada apa promosi skrg utk pergi thailand?
bro tiada pilihan lain selain Air asia. sekarang ada diskaun guna prmo code "BIGCNY88" boleh dpt tiket murah
 
Sponsored Post

Headcount

Freshie
Joined
Apr 26, 2011
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
mestilah Air Asia. sekarang air asia ada prmosi utk CNY boleh dpat rm88 diskaun. prmosi ni start 30hb jan sampai 1hb feb ja. so kena cepat hehe
pastu terhad kepada 150 orang terawal sahaja. wehh kena cepat2 beli ni :((
 

Satul_kk

Freshie
Joined
Dec 25, 2018
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
pastu terhad kepada 150 orang terawal sahaja. wehh kena cepat2 beli ni :((
promosi pun nak tamat dah, siapa nak perlu pergi online booking tiket dah boleh diskaun rm88. Kena ambil peluang ni untuk jimat kos.
 

Bely

Freshie
Joined
Jul 5, 2018
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
bro tiada pilihan lain selain Air asia. sekarang ada diskaun guna prmo code "BIGCNY88" boleh dpt tiket murah
tak pasti masih boleh dapat guna rm300 tiket untuk dapat diskaun... kalau masih ada saya mesti pergi airasiago.com book tiket ni
 

kimsian86

Freshie
Joined
Aug 22, 2011
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
tak pasti masih boleh dapat guna rm300 tiket untuk dapat diskaun... kalau masih ada saya mesti pergi airasiago.com book tiket ni
kalau habis guna big point redeem shj... pun murah kan... aku dah book lepas raya awal2... jika bukan saya akan book cny cuti pergi... x paya ambil leave kan...
 

sisi2

Freshie
Joined
Oct 28, 2017
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
promosi pun nak tamat dah, siapa nak perlu pergi online booking tiket dah boleh diskaun rm88. Kena ambil peluang ni untuk jimat kos.
jangan bimbang , saya rasa AA mesti ada promosi menarik pada masa akan datang... member yang tak beli tiket dalam promosi ni boleh tunggu promosi lain.
 

Bely

Freshie
Joined
Jul 5, 2018
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
kalau habis guna big point redeem shj... pun murah kan... aku dah book lepas raya awal2... jika bukan saya akan book cny cuti pergi... x paya ambil leave kan...
ni promosi diskaun cny, dulu promosi redeem tiket, mana satu saya pun enjoy. Kalau masa tu kamu sudah plan ke oversea dan promosi sedang jalan, bolehlah beli tiket sebab dapat pergi trip dan dapat feadah sebagai BIG member .
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,018
Reaction score
1,447
Points
191
thread berhantu yg diselubungi misteri newbie..

:D

___

btw harap kerajaan PH boleh up semula MAS nih bg masuk katergori penerbangan patuh syariah dunia..

kita ubah konsep mas nih..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register