Penerbangan Terbaik Dunia 2019

Recommended Brokers


sisi2

Freshie
Joined
Oct 28, 2017
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
pormosi rm88 untuk tiket min rm 500, member berhak untuk dapat promosi ni. Orang yang nak oversea mesti untung sebab boleh dapat rm88 diskaun.
 
Sponsored Post

Satul_kk

Freshie
Joined
Dec 25, 2018
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
pormosi rm88 untuk tiket min rm 500, member berhak untuk dapat promosi ni. Orang yang nak oversea mesti untung sebab boleh dapat rm88 diskaun.
bila promosi ada? kalau ada diskaun boleh lah kami beli tiket pergi ke korea. rm88 dah cukup makan 2 hari kat sana... haha
 

Bely

Freshie
Joined
Jul 5, 2018
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
bila promosi ada? kalau ada diskaun boleh lah kami beli tiket pergi ke korea. rm88 dah cukup makan 2 hari kat sana... haha
kalau nak dapat diskaun ni mesti banyak syarat nak ikut. lepas tu bagitau ada masalah ni masalah tu masa minta diskaun. malaslah nak pergi ambil faedah tu kalau syarat syarat dia banyak...
 

sisi2

Freshie
Joined
Oct 28, 2017
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
kalau nak dapat diskaun ni mesti banyak syarat nak ikut. lepas tu bagitau ada masalah ni masalah tu masa minta diskaun. malaslah nak pergi ambil faedah tu kalau syarat syarat dia banyak...
bukan susah sangat, pergi masuk airasiago.com.my atau deal.airasia booking tiket dengan guna code BIGCNY88.kalau kamu beli rm300 tiket dah layak dapar diskaun rm88.
 

carriefire

Freshie
Joined
Jun 9, 2013
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
kat Malaysia, mestilah semua orang malaysia pilih Air Asia kerana murah sangat. Tgk la sini banyak orang suka Air Asia. Saya juga support Air Asia.
 

carriefire

Freshie
Joined
Jun 9, 2013
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
bukan susah sangat, pergi masuk airasiago.com.my atau deal.airasia booking tiket dengan guna code BIGCNY88.kalau kamu beli rm300 tiket dah layak dapar diskaun rm88.
Ada promosi ke? Bila tamat promosi ini? Sempat tak jika saya nk join sekarang
 

anna_tan89

Freshie
Joined
Aug 21, 2011
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Ada promosi ke? Bila tamat promosi ini? Sempat tak jika saya nk join sekarang
Sampai 1 Feb sahaja, you masih ada peluang utk dpt RM88 discount. Tapi nak cepat la, kerana bagi 150 orang sahaja. First come first serve.
 

geraldsimy

Freshie
Joined
Jun 26, 2012
Messages
21
Reaction score
0
Points
8
Rancang pergi relax dekat raya ni... siapa tahu ada apa promosi skrg utk pergi thailand?
sekarang ni Air Asia ada promosi CNY dimana anda dpt diskaun rm88 bila beli tiket penerbangan minimum rm300. jangan lupa promo code "BIGCNY88" :)
 

geraldsimy

Freshie
Joined
Jun 26, 2012
Messages
21
Reaction score
0
Points
8
kat Malaysia, mestilah semua orang malaysia pilih Air Asia kerana murah sangat. Tgk la sini banyak orang suka Air Asia. Saya juga support Air Asia.
betul tu sekarang ni dah la tengah ada promosi CNY, kena cepat2 grab untuk dpt rm88 diskaun untuk dapat tiket murah hee . air asia selalu buat promosi so kena la cepat2 bertindak kalau tak melepas harga tiket murah
 

harryho46

Freshie
Joined
Mar 20, 2012
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Rancang pergi relax dekat raya ni... siapa tahu ada apa promosi skrg utk pergi thailand?
mestilah Air Asia. sekarang air asia ada prmosi utk CNY boleh dpat rm88 diskaun. prmosi ni start 30hb jan sampai 1hb feb ja. so kena cepat hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register