Pendrive x bole bukak!!

CG Sponsors




momochick

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,774
Reaction score
10
Points
25
pendrive aku xble bkk la.. sng cite ape saje pendrive yg cucuk kat pc nie xble nk bkk.. sbb ape ea??.. kuar benda ni..

E\: is not accessible.
Access is denied..

camne nk wat ek?? sesape ble tlg?? ~X(
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
pendrive aku xble bkk la.. sng cite ape saje pendrive yg cucuk kat pc nie xble nk bkk.. sbb ape ea??.. kuar benda ni..

E\: is not accessible.
Access is denied..

camne nk wat ek?? sesape ble tlg?? ~X(
kemungkinan beso usb port ko dah kong, cuba cari usb port lain.

ada port yg lain tak selain dari yg satu ni?
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
format semula pendrive tu :D:D
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
ni pun bleh jugak...



den ada software nak repair ni... flash solution.... tp x upload :(:)(:)((
tu utk sape2 yg dah terdesak nk open pendrive die..
kekekeke..
sbb slalunye aku yg kene..
kekeke
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
try guna cara ni

gi kat my computer>>>>right klik>>>>manage>>>disk management, cuba akses/format ke
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
try guna cara ni

gi kat my computer>>>>right klik>>>>manage>>>disk management, cuba akses/format ke
ni pun biasa buat bagi sape2 yg dapat problem camni... tp kalau ada data dalam tu... kena la transfer kat tempat lain dulu #:-S#:-S
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
senang jer..

ko right click >>> explore..copy semua benda yg ko nk simpan..

pastu ko format jer...


kalu takleh explore..ko pi kat atas tu(adress)..ko klik ke bawah..nnti ko pilih nama pendrive ko...kompem ok lepas tu..leh masukk..


pendrive ko kne viruss tuu..hehe :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register