BTC USD 33,988.0 Gold USD 1,783.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pendrive Kington membuta/problem

slie707

Freshie
Joined
Oct 15, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
sesapa yg terrer bagi suggestion skit

pendrive kingston 8GB aku tak leh open :((
salah aku gak sbb main cabut jer pendrive tanpa tunggu dia stop n save to removed dulu sbb nak cepat..sekarang kuar 'The file or directory is corrupted and unreadable...nak reformat pun takleh..so How...:(:(:((
 
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
sesapa yg terrer bagi suggestion skit

pendrive kingston 8GB aku tak leh open :((
salah aku gak sbb main cabut jer pendrive tanpa tunggu dia stop n save to removed dulu sbb nak cepat..sekarang kuar 'The file or directory is corrupted and unreadable...nak reformat pun takleh..so How...:(:(:((

ce try mc0k kat safe m0de.
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
sesapa yg terrer bagi suggestion skit

pendrive kingston 8GB aku tak leh open :((
salah aku gak sbb main cabut jer pendrive tanpa tunggu dia stop n save to removed dulu sbb nak cepat..sekarang kuar 'The file or directory is corrupted and unreadable...nak reformat pun takleh..so How...:(:(:((

OOO masalah tu..aku ni dealer pendrive tu..dan aku jual hanya RM50 jer..masalah ko disebabkan KO dah tarik keluar masa masih berfungsi so..aku tak jamin ia akan ok...macam ko tukar word ke PDF ..bila dia sedang running tiba tiba KO stop..aku gerenti window KO akan OUT dan kena clean semula...:eek:
 

slie707

Freshie
Joined
Oct 15, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
OOO masalah tu..aku ni dealer pendrive tu..dan aku jual hanya RM50 jer..masalah ko disebabkan KO dah tarik keluar masa masih berfungsi so..aku tak jamin ia akan ok...macam ko tukar word ke PDF ..bila dia sedang running tiba tiba KO stop..aku gerenti window KO akan OUT dan kena clean semula...:eek:


Ate takder solution ka bro selain beli baru tu...hangus duit teman lagi :((
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
kat safe mode tu ..kena buat apa pastu..thanks 4 advice

xsilap ak br ley bkk file yg ad kt dlm tue..
then k0 trik kuar file tue kdlm komp..
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Ate takder solution ka bro selain beli baru tu...hangus duit teman lagi :((

Memang tak der solution coz memory dah damage..kena beli baru...lain kali berhati hati:D
 

pakcik cute

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2008
Messages
311
Reaction score
1
Points
15
OOO masalah tu..aku ni dealer pendrive tu..dan aku jual hanya RM50 jer..masalah ko disebabkan KO dah tarik keluar masa masih berfungsi so..aku tak jamin ia akan ok...macam ko tukar word ke PDF ..bila dia sedang running tiba tiba KO stop..aku gerenti window KO akan OUT dan kena clean semula...:eek:

ko jual rm 50 jer..berape gb..ko area mana..
k:)
 

esssymanex

Active Member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
1,191
Reaction score
16
Points
35
Ader warranty 5thn utk Kingston. G la anta warranty claim.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register