BTC USD 66,555.6 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pendrive Kington membuta/problem

Sponsored Post

sesapa yg terrer bagi suggestion skit

pendrive kingston 8GB aku tak leh open :((
salah aku gak sbb main cabut jer pendrive tanpa tunggu dia stop n save to removed dulu sbb nak cepat..sekarang kuar 'The file or directory is corrupted and unreadable...nak reformat pun takleh..so How...:(:(:((

ce try mc0k kat safe m0de.
 
sesapa yg terrer bagi suggestion skit

pendrive kingston 8GB aku tak leh open :((
salah aku gak sbb main cabut jer pendrive tanpa tunggu dia stop n save to removed dulu sbb nak cepat..sekarang kuar 'The file or directory is corrupted and unreadable...nak reformat pun takleh..so How...:(:(:((

OOO masalah tu..aku ni dealer pendrive tu..dan aku jual hanya RM50 jer..masalah ko disebabkan KO dah tarik keluar masa masih berfungsi so..aku tak jamin ia akan ok...macam ko tukar word ke PDF ..bila dia sedang running tiba tiba KO stop..aku gerenti window KO akan OUT dan kena clean semula...:eek:
 
OOO masalah tu..aku ni dealer pendrive tu..dan aku jual hanya RM50 jer..masalah ko disebabkan KO dah tarik keluar masa masih berfungsi so..aku tak jamin ia akan ok...macam ko tukar word ke PDF ..bila dia sedang running tiba tiba KO stop..aku gerenti window KO akan OUT dan kena clean semula...:eek:


Ate takder solution ka bro selain beli baru tu...hangus duit teman lagi :((
 
OOO masalah tu..aku ni dealer pendrive tu..dan aku jual hanya RM50 jer..masalah ko disebabkan KO dah tarik keluar masa masih berfungsi so..aku tak jamin ia akan ok...macam ko tukar word ke PDF ..bila dia sedang running tiba tiba KO stop..aku gerenti window KO akan OUT dan kena clean semula...:eek:

ko jual rm 50 jer..berape gb..ko area mana..
k:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register