To Sell Pendrive/flash drive 4gb RM39.90

CG Sponsors




ziedane

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
876
Reaction score
0
Points
10




HARGA DARI 39.90 TERMASUK KOS POS.WARANTY 5 TAHUN

call/sms 017-3645077 for order

lagi banyak order lagi baik punya harga aku kasi​
 
Last edited:
Sponsored Post

titipanjang

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2008
Messages
346
Reaction score
0
Points
10
英语口语  由中外语言教学专家潜心打造的新东方高级外教口语与具有新东方特色的“4+1”英语学习法相得益彰,互为补充,是一项旨在提高学员英语交际能力的培训项目。如果您正想提高听说两项实战能力,却苦于抓不住脉络,无法突破“瓶颈”,那么由外籍教师和中国助教联合授课的高级外教口语班将满足您的需求。先进的多媒体教学,大量的实战场景演练,将使课程更活泼,更生动,更有趣。 实用英语口语学院是教育科技集团惟一的长期成人英语口语教育培训基地,致力于培养中国新型实用英语口语人才,全面提升“听、说、读、写、译”综合实用英语口语技能,实践流利英语口语、职场素质与专业能力的核心教育。通过实用英语口语培训、高教自考英语口语培训、少儿/成人英语口语师资培训、实用口语专修班、实用口语集训班等多种培训项目,使您在相对封闭的英语口语环境中熟练英语口语技能,树立人生信念与职业目标,成就辉煌人生。在这里高中毕业生可以体验激情而炫目的大学生活,通过自考,获得北京外国语大学学历学位证书各类国内英语口语考试的参加者铸就了坚实的语言基础准备留学、移民者前潜心修炼英语口语,确保海外生活的顺畅交流职场人士刻苦砥砺,为日后谋求更好的发展平添一枚重重的砝码同时,这里还是未来国内英语口语培训名师成长的摇篮,被誉为“英语口语名师的黄浦军校”
omak aiii??? apa punya iklan nie???:-?:-?:-?
 

ziedane

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
876
Reaction score
0
Points
10
英语口语  由中外语言教学专家潜心打造的新东方高级外教口语与具有新东方特色的“4+1”英语学习法相得益彰,互为补充,是一项旨在提高学员英语交际能力的培训项目。如果您正想提高听说两项实战能力,却苦于抓不住脉络,无法突破“瓶颈”,那么由外籍教师和中国助教联合授课的高级外教口语班将满足您的需求。先进的多媒体教学,大量的实战场景演练,将使课程更活泼,更生动,更有趣。 实用英语口语学院是教育科技集团惟一的长期成人英语口语教育培训基地,致力于培养中国新型实用英语口语人才,全面提升“听、说、读、写、译”综合实用英语口语技能,实践流利英语口语、职场素质与专业能力的核心教育。通过实用英语口语培训、高教自考英语口语培训、少儿/成人英语口语师资培训、实用口语专修班、实用口语集训班等多种培训项目,使您在相对封闭的英语口语环境中熟练英语口语技能,树立人生信念与职业目标,成就辉煌人生。在这里高中毕业生可以体验激情而炫目的大学生活,通过自考,获得北京外国语大学学历学位证书各类国内英语口语考试的参加者铸就了坚实的语言基础准备留学、移民者前潜心修炼英语口语,确保海外生活的顺畅交流职场人士刻苦砥砺,为日后谋求更好的发展平添一枚重重的砝码同时,这里还是未来国内英语口语培训名师成长的摇篮,被誉为“英语口语名师的黄浦军校”
apa bahasa la dia tulis
 

nazim5123

Active+ Member
Joined
Apr 9, 2007
Messages
4,698
Reaction score
41
Points
30
nak best lagi ambik yang 60 GB....tapi harga mahal sikit..
mahal sikit tu berapa

kot 4gb rm 39.90

jadi kot mahal sikit tu mungkin lebih sekupang jadi rm40 kot yetak jangan marah saya meneka

sebenonya berapa untuk 60gb tu dan ada jaminan ker mcm yang 4gb tu lepas tu maksud jaminan tu mcmner kot rosak boleh ganti cara percuma dengan ziedane atau pun kena pegi kat pengeluarnya yang berada kat luar negeri tu lagi sau made in mana benda ni
 
Last edited:

nazim5123

Active+ Member
Joined
Apr 9, 2007
Messages
4,698
Reaction score
41
Points
30
klu rm40, mmg rmi angkt 2 bro :)):)):))
alah jangan lah cakap mcmtu tunggu aku bukak kilang lah baru kau boleh beli mcm tu punya murah aku teka jer jangan lah kau percaya

dah tu tuan tanah pun tak cakap berapa rega aku teka jerlah

tak salah kan
:eek::eek::eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register