pending order pakai script

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21054
USD / JPY
103.973
GBP / USD
1.36896
USD / CHF
0.88892
USD / CAD
1.27687
EUR / JPY
125.863
AUD / USD
0.76841

CG Sponsors




puteh_linux

Active Member
Joined
Dec 5, 2006
Messages
2,326
Reaction score
19
Points
25
salam kawan2 warga cari gold....
memandangkan saya tgk banyk juge teknik2 yg sedia ada memerlukan buat pending order....
ada tak sesiapa sini leh tlg editkan pending order pki scrip sahaja di meta...yg saya ada ni tak valid kadang2...

klu ada sesiapa pandai ubahkan utk valid....saya akan kongsi kan tips kegunaan....



ok ni yg dah edit klik sini

so leh test dah test tlg kasi information kat sini...


ada sedikit pembetulan kepada sesiapa yg rugi akibat mencuba teknik ni harap maaf sbb masih dalam percubaan lagi...
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
salam kawan2 warga cari gold....
memandangkan saya tgk banyk juge teknik2 yg sedia ada memerlukan buat pending order....
ada tak sesiapa sini leh tlg editkan pending order pki scrip sahaja di meta...yg saya ada ni tak valid kadang2...

klu ada sesiapa pandai ubahkan utk valid....saya akan kongsi kan tips kegunaan....
file mq4 mana?.. yang ni file execute.. tak leh edit..
nak edit kat file skrip trade news_nfp.mq4.
 

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
tapi klu nak buat scrip camtu camane cara dia ek?
skrip mq4.. kena reka oleh programmer..

kalau nak dapat banyak indi atau EA .. cari dalam forum ni.. banyak.. tak payah reka pun indi dan EA.. just copy and paste jer dan run.. run tu kat demo dulu.. kalau kat real .. nanti duit abis.. jangan tanya saya.. sbb sendiri mau ingat

nak lagi banyak kat sini
atau sini atau sini :D
 

aiman

Active Member
Joined
Apr 19, 2006
Messages
1,894
Reaction score
1,356
Points
101
salam kawan2 warga cari gold....
memandangkan saya tgk banyk juge teknik2 yg sedia ada memerlukan buat pending order....
ada tak sesiapa sini leh tlg editkan pending order pki scrip sahaja di meta...yg saya ada ni tak valid kadang2...

klu ada sesiapa pandai ubahkan utk valid....saya akan kongsi kan tips kegunaan....
Apa yang tak valid? aku try ok je :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register