BTC USD 66,189.2 Gold USD 2,333.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pendapatan Bulanan dgn forex

acoms

Fun Poster
Messages
624
Joined
Aug 7, 2008
Messages
624
Reaction score
12
Points
15
Salam kepada semua warga forex cg,

nak minta pendapat,katakan sorang hamba Allah ni ada modal RM40k.dia nakkan pendapatan berterusan melalui forex.sekurang2nya dia nak RM6000 sebulan.

Soalan pertama:
Apakah dengan modal RM40k, dia boleh menjana pendapatan sekurang2nya RM6k sebulan?

Kedua:
Jika berupaya mencapai jumlah RM6k tu, bagaimana cara yg paling sesuai,trade sendiri?guna EA?suruh org jaga akaun?

Jika sesapa ada pendapat dan pandangan silalah..:-?
 
Sponsored Post

Salam kepada semua warga forex cg,

nak minta pendapat,katakan sorang hamba Allah ni ada modal RM40k.dia nakkan pendapatan berterusan melalui forex.sekurang2nya dia nak RM6000 sebulan.

Soalan pertama:
Apakah dengan modal RM40k, dia boleh menjana pendapatan sekurang2nya RM6k sebulan?

Kedua:
Jika berupaya mencapai jumlah RM6k tu, bagaimana cara yg paling sesuai,trade sendiri?guna EA?suruh org jaga akaun?

Jika sesapa ada pendapat dan pandangan silalah..:-?


takder gurantee income dalam porex nih....sometimes win, sometimes lost, sometimes MC anything can happen and sometimes u win, win, win:)paid
 
Salam kepada semua warga forex cg,

nak minta pendapat,katakan sorang hamba Allah ni ada modal RM40k.dia nakkan pendapatan berterusan melalui forex.sekurang2nya dia nak RM6000 sebulan.

Soalan pertama:
Apakah dengan modal RM40k, dia boleh menjana pendapatan sekurang2nya RM6k sebulan?

Kedua:
Jika berupaya mencapai jumlah RM6k tu, bagaimana cara yg paling sesuai,trade sendiri?guna EA?suruh org jaga akaun?

Jika sesapa ada pendapat dan pandangan silalah..:-?

insyallah boleh....kira2 20% keuntungan bulanan dengan modal tersebut.tapi tuh trade sendiri laaa....kalau bagi orang lain trade paling2 pun 10% daripada modal dia bagi.sistem trade lihat pada kemahiran dan kefahaman dia nak trade....Guna EA tak tau laa....:)
 
My Opinion: Trade Sendiri

1) learn how to forex ( babypips.com ) ( extra power info = forexfactory.com )
2) trade guna demo account dgn deposit 40k 1st.
3) try not to loose ur money bro. i mean that 40k deposit.
4) try to make continous income before ko start wat target RM6k per month
5) keep learn n learn.
6) dah agak2 leh wat constant profit dgn target yg ko nak every month .. open up live account ler.. :D

p/s : aku pon masih dok berusaha gigih utk try dptkan rm500.00 sebulan nih. kekeke..
 
Last edited:
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.07215
USD / JPY
157.435
GBP / USD
1.26730
USD / CHF
0.89190
USD / CAD
1.37515
EUR / JPY
168.794
AUD / USD
0.66090

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register