Pendapat pasal Anonymous surfing (internet uncensored di pejabat)

CG Sponsors




jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
Aku ade masalah yang same dihadapi oleh berpuluh ribu lagi pekerja2 yang terpakse ikut je arahan majikan pasal webpage yang diBLOCK..

sebelum ni aku dah guna software 'freegate'
software ni membolehkan surfers internet melayari laman web dengan status 'anonymous' iaitu memang pihak majikan takkan dapat detect sebarang penggunaan internet kita..

so skang nih software tu dah takleh pakai sebab dorang dah kenekan charge kalu nak gunekan software tu...sebab servernye ade di negara china..

so aku nak tanye...ade tak diantara korang sape2 yang tahu ade software lain untuk layari laman web yang diBLOCK oleh Websense yang disetting oleh majikan..

TQ..



REGARDS,

JomIe
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
hehehehe.....jadilah pekerja yg dedikasi
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Aku ade masalah yang same dihadapi oleh berpuluh ribu lagi pekerja2 yang terpakse ikut je arahan majikan pasal webpage yang diBLOCK..

sebelum ni aku dah guna software 'freegate'
software ni membolehkan surfers internet melayari laman web dengan status 'anonymous' iaitu memang pihak majikan takkan dapat detect sebarang penggunaan internet kita..

so skang nih software tu dah takleh pakai sebab dorang dah kenekan charge kalu nak gunekan software tu...sebab servernye ade di negara china..

so aku nak tanye...ade tak diantara korang sape2 yang tahu ade software lain untuk layari laman web yang diBLOCK oleh Websense yang disetting oleh majikan..

TQ..



REGARDS,

JomIe
Tau..nama software tu GiCC

 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,493
Reaction score
4,245
Points
196
time keje jgn surfing internet, itu curi tulang namanya.
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
time keje jgn surfing internet, itu curi tulang namanya.
ni lagi banyak bunyik...takmo tolong, jgn la bising2...diam2 sudaa..:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register