BTC USD 50,462.2 Gold USD 1,821.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying pendapat anda terhadap HYIP

donnie2009

Freshie
Joined
Jan 5, 2009
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
memang pernah masuk megalido etc etc
rugi betul...
tak ada imprasi yang baik terhadap..hyip
semua scam
 
Sponsored Post

harraz asyraaf

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
pendapat saya ialah...lari dan jangan dengar lagi pasal bendalah ni...dah la kena tipu..kita pun bakal jadi boneka tipu org lain tanpa kita sedari...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
HYIP mmg bagus kalu nk buat cpt n bayak....tapi risiko kena lah tanggung kekekke
 

DanielAriffin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,042
Reaction score
25
Points
75
Hello geng...
i love hyip!!! hehehehe main pakai otak.. jgn main pakai lutut!! tengok la dulu apa perlu tengok baru terjun.. ambil modal asap.. then biar pi.. rolling dalam tu.. apa yg dok buat sekarang lagi best dari hyip... :D
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
satu perkataan sesuai:

PENIPUAN!:(scam

p.s
kalau ada pun yagn bayar tunggu masa untuk lingkup je.
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
aku pun tgh layan hyip skrg ni...nak perabis LR aku ni..
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
senang je benda ni. hanya invest yang kita mampu nak rugi. ( cam tak betul je bunyi ayat saya ni. huhuh
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Hello geng...
i love hyip!!! hehehehe main pakai otak.. jgn main pakai lutut!! tengok la dulu apa perlu tengok baru terjun.. ambil modal asap.. then biar pi.. rolling dalam tu.. apa yg dok buat sekarang lagi best dari hyip... :D

ko mmg kaki HYIP tegar la bro. ramai dah retire dah :))

mcm DA ckp, main pakai kepala. cepat masuk dan cepat keluar. pandai2 la faham k. jgn biar duit tu lama2 dlm tu. jgn dok gatai2 reinvest modal blk dlm tu.
 

VAMP

Ex-Super Mod
Platinum Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,435
Reaction score
54
Points
130
hyip ni kena hit and run je.. klau duk lama2 kat situ, mmg saja cari pasal nk kena scam la. :p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register