Pencarian pelakon-pelakon dan bakat-bakat baru untuk produksi !!

CG Sponsors




Sponsored Post

abangpower

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
3,473
Reaction score
331
Points
41
haha....aku nak belakon sebagai abangpower.....jejaka sexmaniax yg mencari mangsa di gym & ngap aweks & bakar & tauk buang lam sungai...

eh, mcm dah ada skrip ni? tapi dimana yea? huakakakaka
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
huh....baru nak apply...thread 2008 rupanya....:)) :))
 

sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Salam , thread ni dah lama..Kalau ada nak pakai lagi aku roger.FYI ofis sekarang dah pindah ke Shah Alam @ Seksyen 13..pasni kalu ada audition lagi aku inform sini eh..

p/s:hafdi n abangpower - jahanam sungguh request tu.Kalau producer dengar pun tahap takut menggigil ahahahaha
 

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
bagus nih.. aku xhensem,,tapi kalo ade hang kebun pun jadilah...lalu lalang pon bole..xpon ambik gambaq tgn pon ok laa... (iklan sabun)
 

manja

Active Member
Joined
May 19, 2007
Messages
1,359
Reaction score
2
Points
25
lawak tul la korang nih. x silap aku ari tu dkt pj ada co. ni tgh cari pelakon. x tau la aku dorang nk cr yg mcmana. :D
 

trust me

Active Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
1,159
Reaction score
68
Points
30
haha....aku nak belakon sebagai abangpower.....jejaka sexmaniax yg mencari mangsa di gym & ngap aweks & bakar & tauk buang lam sungai...

eh, mcm dah ada skrip ni? tapi dimana yea? huakakakaka

hahaha:eek::D

aku rase abangpower sesuai masuk raja lawak la beb.... mmg kelakar... kalo abg power xckp pun dh kelakar...:D:D

akan aku undi sms abg power kalo masuk raja lawak ni:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register