Pencarian pelakon-pelakon dan bakat-bakat baru untuk produksi !!

CG Sponsors




sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Salam untuk semua warga CG semua ,

Pihak Darkwave Pictures sedang melakukan pencarian untuk bakat2 baru dalam bidang lakonan.Sesiapa yang berminat boleh hadir untuk ujibakat/casting.Bawak 2 keping gambar(kalau ada) dan yang lain2 isi borang je kat sana.

Nama : Dark Wave Pictures Sdn Bhd
Alamat : No 32-2B 2nd Floor , Jalan UP1/7 Ukay Perdana , 68000 Ampang Selangor.(atas Restoran Hanna)
No tel : 03-41074473
Masa : 10 pagi - 6 petang
Tarikh : Bila-bila masa je (Isnin sampai Jumaat)

Sila bawa bersama 2 keping gambar.Pemohon yang berjaya akan dihubungi apabila ada watak yang bersesuaian.Bergantung pada kesusaian watak.

Kalau ada apa2 nak tanya pun leh bgtau aku kat sini gak.In case kalau berminat tapi bley gi atas kul 5 bgtau la nanti aku try arrange ngan bos dia.Tapi jangan la lewat2 sangat.Paling lewat kul 7 should be ok la.Tapi maklumkan kat sini dulu la in case nak gi casting atas pukul 5 ok...Good luck !!
 
Last edited:
Sponsored Post

duzzz

Super Active Member
Joined
Apr 2, 2008
Messages
8,413
Reaction score
10
Points
65
jauh sangat..

klu kt ampang..

klu kt jb boleh aku try gak..

watak hero ade kosong x..

:)) :)) :))
 

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,336
Reaction score
5
Points
70
jauh sangat..

klu kt ampang..

klu kt jb boleh aku try gak..

watak hero ade kosong x..

:)) :)) :))
:)) :)) :)) nk tanya tuan tanah, nnti berlakon dlm cite pe nih?? :p
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
yg xensem, yg senget sure xdpt ni
 

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,259
Reaction score
932
Points
76
Wah kat CG skrg pun ada org cari pelakon tambahan. Macam2 ada kat CG:)cgrock
 

sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Wat skrg ni untuk pelakon tambahan/extra je dulu hehehe.Kalau ada yang berminat gi je casting/ujibakat tu.Untuk next 2 week nyer shooting wat kat Kelantan , tapi untuk yang layak dan takleh gie akan dipanggil untuk next project di KL/Selangor.
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
huhu...trasa cam nak try je hehehe....xpe la malu la huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register