To Sell Penapis air bio aura

CG Sponsors




putrinov

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2010
Messages
241
Reaction score
0
Points
10
Pada sesiapa yang berada di sekitar batu pahat dan muar yang berminat untuk membeli dan mendapatkan penapis air bio aura...boleh hubungi saya.
Kami akan datang ke rumah tuan/puan
lebih dialu-alukan sekiranya ada sesiapa dalam ahli keluarga atau sedara mara yang mempunyai penyakit angin ahmar, penyakit kulit, kanser dan sebagainye bolehlah inform apada saya dan kami akan ke rumah anda untuk membantu...

Boleh hubungi saya call/sms 0177058879(nurul hanani ismail)

harap saya dapat membantu pihak tuan/puan yang bermasalah insyaallah...harap2 ye.
Saya juga berharap tuan/puan idak mengambil kesempatan atas apa yang diwarwarkan ini...
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,265
Points
716
brp RM ni, kak?
ada cikgu kat skolah...kwn tu joi RM 500 (1 set) :D :">
 

putrinov

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2010
Messages
241
Reaction score
0
Points
10
brp rm ni, kak?
Ada cikgu kat skolah...kwn tu joi rm 500 (1 set) :d :">
ye ke murahlah tu...saya jual harga standard rm 2080 tapi boleh bayar ansur2...tapi area batu pahat dan muar sahajalah..
Sb kami tak jual macam tu jer kami akan fokuskan pada mereka yang bermasalah maksudnye yang ada sakit dan dgn menggunakan bio aura nie boleh pulihkan sakit tu...inysaallah

:d
 

mijie

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2007
Messages
518
Reaction score
17
Points
15
nak tanya skit la, naper air bio aura kat rumah saya ni time sy guna, laju jer air keluar, konfius ni....selalunya sy tgk rumah member air keluar slow kan...

ada silap time pasang ke?
 

aloong_05

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
4,659
Reaction score
42
Points
30
nak tanya skit la, naper air bio aura kat rumah saya ni time sy guna, laju jer air keluar, konfius ni....selalunya sy tgk rumah member air keluar slow kan...

ada silap time pasang ke?
sebab tekanan air kot..umah aku pon laju gak..
 

putrinov

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2010
Messages
241
Reaction score
0
Points
10
sebab tekanan air kot..umah aku pon laju gak..
mungkin sbb tekanan air....atau pun silap masa pasang...selalunya yang beli murah tu takkan ada jaminan..kalau rosak diorg takkan dtng repair atau dtng utk maintenance
 

aznor59

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
2,668
Reaction score
23
Points
25
rasanyer beli murah sebab bukan tak ade jaminan tapi nak clearkan stok yang berlambak kat rumah ..tu pasal jual murah gila..bukan cap ayam tau..memang hai o punyer..hehhe..

kat sini berlambak agent hai o ...hehheh...


kawan aku guna sakit kulit dia tak hilang pun...
 

pyan.software

Active Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
1,109
Reaction score
1
Points
25
kalau ada sapa2 nak jual RM500 aku pun nak.. :D
Ermm... aku penah jumpa harga dalam RM 500 je. syarikat ni ambik produk ni dari kilang yang sama dengan Hai-O bio Aura tu.

Kalau aku dah jumpa gembar produk ni, nanti aku postkan kat sini, okey. Insya'Allah
 

audra_anifa

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2008
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
skrg paling2 tggi org jual rasanya rm1k je kan..dlm cg ni pun byk gak yg murah dr 1k
 
Sponsored Post
Top
Log in Register