To Sell Penapis Air Alkali Water Filter Korea HANTAR DAN PASANG KE SEMUA NEGERI

CG Sponsors




Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
Penapis air 3 suhu - 4 filter alkali Korea
Selesai pemasangan Penapis Air 3 Suhu Bio Ultra di rumah customer. Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis dr kami.

"Kerja didapur lebih mudah dan anak2 pun gembira"

Alkaline water purifier, energy saver,berkualiti, murah dan mampu milik

#bioultra #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #penapisair #penapisairmurah

Penapis air 3 suhu - 4 filter alkali Korea
Selesai pemasangan Penapis Air 3 Suhu Bio Ultra di rumah customer. Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis dr kami.

"Kerja didapur lebih mudah dan anak2 pun gembira"

Alkaline water purifier, energy saver,berkualiti, murah dan mampu milik

#bioultra #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #penapisair #penapisairmurah

 
Sponsored Post

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
Penapis air 3 suhu - air alkali filter korea
Selesai pemasangan Penapis Air 3 Suhu Bio Ultra di rumah customer. Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis dr kami.

"Kerja didapur lebih mudah dan anak2 pun gembira"

Alkaline water purifier, energy saver,berkualiti, murah dan mampu milik

#bioultra #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #penapisair #penapisairmurah

 

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
#Live #update!!

Selesai pemasangan Penapis Air 2 Suhu Digital Bio Ultra di rumah customer. Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis dr kami.

Alkaline water purifier, energy saver,berkualiti, murah dan mampu milik

#bioultra #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #hargamurah #barangbaik

 

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
Penapis air alkali indoor 3 suhu stand
#Live #update!!

Selesai pemasangan Penapis Air 3 Suhu Stand Inverter Bio Ultra di rumah customer. Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis dr kami.

Alkaline water purifier, energy saver,berkualiti, murah dan mampu milik

#bioultra #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #hargamurah #barangbaik

 

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
Penapis air 3 suhu ready stock Perak
Customer dari Perak. Siap hantar dan pasang

Selesai pemasangan Penapis Air 3 Suhu
Bio Ultra di rumah customer. Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis dr kami.

"Kerja didapur lebih mudah dan anak2 pun gembira"

Alkaline water purifier, energy saver,berkualiti, murah dan mampu milik

#bioultra #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #penapisair #penapisairmurah

 

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
Penapis air promosi ramadhan ready stock johor
#Live #update!!

Pemasangan di johor

Selesai pemasangan Penapis Air 3 Suhu Inverter Bio Ultra di rumah customer. Terima kasih kerana mempercayai produk dan servis dr kami.

Alkaline water purifier, energy saver,berkualiti, murah dan mampu milik

#bioultra #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #hargamurah #barangbaik

 

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
YA..BETUL, INI BUKAN TIPU2 PUNYA PROMOSI

Harga asal dari RM1,599 sekarang dah turun jadi #RM899 sahaja...
.
Dah la 3 suhu, harga murah. Lepas tu dapat 2 filter seramik #PERCUMA berharga #RM250 pulak tu...
.
Design menarik,nampak moden dan warna hitam sesuai dengan apa2 warna kabinet dapur anda...
.
Nak dekat bulan puasa ni mmg sesuai utk beli,kerja didapur menjadi lebih mudah,jimat masa nak buat air dan mcm2 lagi..
.
Jika order dengan kami jgn risau, servis pemasangan dan servis berkala setiap 6 bulan kami sediakan...
.
Jaminan pengedar selama 1 tahun,jika apa2 kerosakan berlaku terhadap mesin, kami ganti 1 set dgn yg baru...
.
Antara sebab lain kenapa anda patut beli penapis air ini adalah

✔ Tangki auto refill direct paip
✔ Safety child lock utk air panas
✔ Built in 4 filter Made In Korea
✔ Filter mempunyai sijil Halal
✔ Menghasilkan air bermineral dan alkali
✔ Cash on delivery (Lepas pasang, baru bayar)
✔ Servis berkala 6 bulan sekali dgn kos yg rendah
✔ Customer servis 24 jam
✔ Waranti 12 bulan

FREE ITEM

✔ 2 x Doulton Seramic filter Made in England

Whatsapp/ Call 0138317581 (zul)
Whatsapp/ Call 0138317581 (zul)

 

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
Penapis Air 3 Suhu Neos Nano Alkali
Penapis air 3 suhu Neos Bio Ultra. Harga promosi hanya #RM999 sahaja.

#Tahniah kepada Tuan Hj Abd Jalil dari #Sepang, #Selangor kerana sudah memilikinya..

Whatsapp kami 0138317581

#promosiramadhan #penapisair #waterfilter #bioultra

 

Nani Sofea

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2011
Messages
543
Reaction score
2
Points
20
Promoso penapis air 3 suhu

Rm799 sahaja

Whatsapp 0138317581
 

jibril

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2010
Messages
546
Reaction score
4
Points
15
up
semoga berjaya tt
nanti kalo aku nk pasang aku contact
insyallah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register