Penang free wifi untuk orang cina

CG Sponsors




Sponsored Post

hafizjamil

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2009
Messages
507
Reaction score
4
Points
15
Agak2 nak menipu tt..
Sumber mana hang dapat??
Aku orang penang slalu lepak kayu nasi kandar ada je pon free wifi..
Penang pnya free wifi..
Hang xpercaya hang p lepak sna!!!
 

luqalief

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2011
Messages
6,277
Reaction score
30
Points
70
Wifi penang laju tak?
Ke same cm wifi kat mcd tu?
 

wawan92

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2013
Messages
248
Reaction score
0
Points
10
Agak2 nak menipu tt..
Sumber mana hang dapat??
Aku orang penang slalu lepak kayu nasi kandar ada je pon free wifi..
Penang pnya free wifi..
Hang xpercaya hang p lepak sna!!!
inilah masalah kalu orang bukan penang smbang pasai penang..sembang takmau kalah mcam dia taw smua bnda kat penang..:eek:
 

hafizjamil

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2009
Messages
507
Reaction score
4
Points
15
inilah masalah kalu orang bukan penang smbang pasai penang..sembang takmau kalah mcam dia taw smua bnda kat penang..:eek:
la nie sapa yang sembang??
aku bukan orang cina..
aku anak jati balik pulau..
lahir kat balik pulau..
Puiii!!!

 

Attachments

Last edited:

Binggo

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
375
Reaction score
0
Points
10
kan dah kena seketul tt
bersepah wifi free nih
 

zassss

Banned
Joined
Apr 15, 2013
Messages
700
Reaction score
25
Points
20
macai detected...hahaha..aku pun dah pandai guna ayat ni...jp lg cukup post aku dah bole masuk thread politik...yeyeye
 

PonPon

Banned
Joined
Apr 16, 2013
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
Agak2 nak menipu tt..
Sumber mana hang dapat??
Aku orang penang slalu lepak kayu nasi kandar ada je pon free wifi..
Penang pnya free wifi..
Hang xpercaya hang p lepak sna!!!
:)):)) bagi bukti takat cakap mcm tu aku pun boleh... Aku bg bukti kat atas sana nuh.... Kalo dapat pun berapa kerat sgt.... Nasi kandar pun orang cina yg ramai lepak....
 

AshFaQue

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
3,262
Reaction score
27
Points
30
nak menipu pon agak la..dah terkantoi...malu nyer...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register