Santai Penah Jumpa Pmpuan Pisau Cukur ?

CG Sponsors




mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
Kita sering dgr istlah pmpuan pisau cukur....kalau ada forumer CG atau kenalan yang penah kena, boleh share cite....atau kalau nak bg komen, silakan...sape2 tak faham pisau cukur tu sama ertinya dgn kaki kikis...hehe...

lelaki pisau cukur pun ada, tapi kita ckp ttg pmpuan pisau cukur....
yg menggunakan lelaki utk dptkan duit, tak ikhlas berkawan, tapi pandai berlakon...
 
Sponsored Post

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
tt xnak cite pasal tt dulu ke? :D

kena la rasmikan dulu...baru la yg lain follow :))
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
aah
TT xkn xd pengalamn kot...?

ngeh2..
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
q tak ada pengalaman bab2 nie... maklumlah masih kanak2 rebina... ahaks...
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
well istilah pisau cukur ni bg aku lebih pd yg menipu duit lelaki... kire lps cukur dan cukur dan cukur duit kwan tu smpai abis, ditinggalkan..


kalau yg x iklas berkawan, pandang duitt aje, tp berkawin jgk, mcm zizie ezeete buat tu... bg aku bkn kaki cukur laa.. kawan tu lawa, cantik, so die ade hak la utk pilih lelaki kaya...

so kalau ppuan2 yg cari lelaki kaya ni bg aku bkn pisau cukur, yg mnipu duit2 lelaki ni baru layak panggil kaki kikis...


tp yg aku perasan skang ni laki plak yg banyak layak jd PISAU CUKUr.. x kisaha yg da kawin or belum... mungkinkah sbb popuan skang lebih berkemampuan dr lelaki... so jdnya lelaki2 plak yg menilai duit popuan sbelum nak kawin??? hahaha tt tlg jawab pls... sy xde pengalaman... pengalaman bc pengalaman org je pnh la...
 

exllon

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3,178
Reaction score
66
Points
30
pisau cukur pompuan tak pernah jumpa tapi kawan cukur misai ramai la..:))

(gurau je) ada tu ada tapi tak pernah kena lagi..
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
aper kater aku jadi dulu pisau cukur pastu baru citer :))
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
Kita sering dgr istlah pmpuan pisau cukur....kalau ada forumer CG atau kenalan yang penah kena, boleh share cite....atau kalau nak bg komen, silakan...sape2 tak faham pisau cukur tu sama ertinya dgn kaki kikis...hehe...

lelaki pisau cukur pun ada, tapi kita ckp ttg pmpuan pisau cukur....
yg menggunakan lelaki utk dptkan duit, tak ikhlas berkawan, tapi pandai berlakon...
tak pernah lagi
sebab utama-saya bukan orang kaya
 

Sony_Boy

Super Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
7,289
Reaction score
173
Points
73
hahahaha, penah kena skali.. mula2 memang la syok dating tak ingat dunia.. lama2 baru sedar, what a %@$%@#.. :)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register