BTC USD 45,948.1 Gold USD 1,746.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pemohonan Maaf William @ St0rmFury kepada seluruh umat Islam

Status
Not open for further replies.

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Pada pukul 8.30 malam 24/2/2009 bertempat di lobi Hotel Seri Petaling, 5 orang ahli CariGold (eboss, Adika, MR K, Jameq dan insyi) dan 3 orang wakil dari pengurusan CariGold telah mengadakan pertemuan dengan 3 wakil dari pihak William aka St0rmfury (st0rmfury,bapa saudara & seorang paderi) untuk menyelesaikan permasalahan yang ditimbulkan berkenaan penghinaan nama Allah di forum ugly racist toilet

Dibawah adalah surat yg ditulis sendiri oleh beliau, william. Beliau juga telah membaca isi kandungan surat maaf tersebut dihadapan yang terlibat.

Pihak yang hadir telah menyatakan puas hati atas pertemuan ini dan berharap kekecohan yang berlaku sejak 3 hari lepas terutamanya di forum komuniti ini akan berakhir. Oleh itu, di pihak forum komuniti CariGold telah pun menerima permohonan maaf ini.

Segala tindakan oleh mana-mana individu selepas ini adalah dibawah tanggungjawab masing2. Pihak kami tidak bertanggungjawab atas tindakan yang anda lakukan selepas ini.

Sehubungan itu, pihak CariGold.com ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada pihak yang terlibat terutamanya kepada ahli & penyokong kuat seperti saudara eboss dan rakan-rakan.

http://www.youtube.com/watch?v=HB1nxAPmNrg
 

Attachments

  • img011.jpg
    img011.jpg
    1.2 MB · Views: 551
  • william5.jpg
    william5.jpg
    110 KB · Views: 381
Sponsored Post

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
bro adar, u tgk die ikhlas tak tadi.?:D

no komen. sbb aku admin. kalo aku sound direct sini karang jd isu. so aku simpan komen aku dlm poket. maaf k. benda mcm ni better PM je :)
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,668
Reaction score
224
Points
83
jumpa kat mana tadi???? Baguslaaa tindakan CG.... tak online siang tadi... balik2 kerja terus singgah kat masjid kajang lps mangrib... tp sebab tak ada perasan org2 CG yg dikenali.... so terus balik rumah lepas tu... pada saya kira settled laaaaa...... dia pun dah berjumpa saecara berdepan... TAHNIAH Sekali lagi kat CGrian yg berjumpa dengan Williams..
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
dah die mintak maap .. bg aku ok lah tu
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Tahniah dari aku.....
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register